Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Dit jaar hadden we echt een uniek team voor Nederlandse begrippen'

15 mei 2019 23:25

Frenkie de Jong kan met een goed gevoel vertrekken bij Ajax. Dat gaf hij aan in gesprek met Fox Sports. "Ergens is het jammer, maar ik kijk heel erg uit naar mijn nieuwe club", aldus De Jong. "Dit jaar hadden we echt een uniek team voor Nederlandse begrippen. We hebben heel veel plezier gehad en mooie momenten meegemaakt. Dat ga ik missen."

Gevraagd werd waar hij het meeste plezier aan beleefd had. "We hadden heel veel goede voetballers bij elkaar. Dan is het ook lekker voetballen. Onze manier van spelen past daar ook bij. Daar geniet je het meest van", zo gaf hij aan.

De Jong heeft nog geen honderd wedstrijden gespeeld in het eerste elftal voordat hij zijn toptransfer heeft te pakken. "Vanaf dat ik speelde is het snel gegaan. Maar daarvoor vond ik het niet snel gaan", zei hij daarover. "Ik heb rond de tachtig wedstrijden gespeeld, maar het zit niet in het aantal wedstrijden of je er al klaar voor bent of niet. Dat zegt me niet zoveel."




Tags

jong fox geniet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal