Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We hebben de harten veroverd van de mensen in Europa'

15 mei 2019 23:18

Klaas Jan Huntelaar gaf in gesprek met Fox Sports aan toe te zijn aan een landstitel. "Een keer werden we het bij Ajax op één goal na niet. Dit jaar wel, dus het is een mooi jaar", aldus Huntelaar. "Het was een lekker seizoen. We hebben goed gespeeld. Zelf heb ik ook een lekker seizoen gedraaid. Een paar mooie momenten meegemaakt en gewoon lekker gespeeld."

The Hunter kreeg de vraag of hij het seizoen wilde samenvatten. "Het was een geweldig seizoen als je ziet hoe we gespeeld hebben. We hebben de harten veroverd van de mensen in Europa", zo gaf hij aan. "Het is jammer dat we niet konden doorstoten naar de finale. Dat is zuur. We hebben dat zelf verspeeld. Dat blijft ook nog wel even zuur. Maar uiteindelijk is het een heel mooi jaar en hebben we het goed afgesloten met twee prijzen."




Tags

huntelaar harten zuur doorstoten fox hunter landstitel samenvatten verspeeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos