Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'Schöne is nu al dronken'

15 mei 2019 23:10

In gesprek met Fox Sports was Donny van de Beek nog een beetje kritisch over de wedstrijd tegen De Graafschap. "Het was geen beste wedstrijd, maar wat maakt het uit? Je wint met 4-1 en sluit het mooi af met z'n allen. Het seizoen was met vallen en opstaan, maar kampioen he", aldus Van de Beek.

De middenvelder is erg blij hoe hij zich dit seizoen heeft kunnen ontwikkelen. "Ik ben gedurende seizoen beter gaan spelen", zo gaf hij aan. "Het hele team heeft ook stappen gemaakt. Uiteindelijk is het een fantastisch seizoen geweest."

Gevraagd werd aan Van de Beek wat er de rest van de avond gaat gebeuren. "Het zal laat worden voordat we in Amsterdam zijn. We hebben dan nog een feest. Niet iedereen zal dan nog nuchter zijn. Schöne is nu al dronken", zei hij lachend.




Tags

beek schone fox graafschap nuchter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afstemmen akpom barkas begeleiding berghuis bergwijn boomen chico conceicao elsimao eredivisie forbs gecontracteerd henderson hlynsson jong kiki klaiber metz mikautadze mislintat mum porto ramaj sevic sosa spelmomenten steijn sutalo transferbeleid