Transparent
Inloggen
Sluiten

John de Jong: 'Wij laten onze beste spelers niet naar Ajax gaan'

14 mei 2019 15:21 - VI.nl
Foto: Pro Shots

John de Jong: "Wij laten onze beste spelers niet naar Ajax gaan"; image source: Pro Shots

Dinsdagmiddag heeft technisch manager John de Jong van PSV op een persconferentie gereageerd op de geruchten over een transfer van Steven Bergwijn naar Ajax. "In navolging van wat we hebben gecommuniceerd, zeg ik nog een keer duidelijk dat een verkoop van Steven Bergwijn aan Ajax onbespreekbaar is", aldus De Jong, opgetekend door Voetbal International. "Het heeft geen zin om nu allerlei hypotheses te gaan bespreken over bedragen van 40, 50 of 60 miljoen euro of meer. Het is gewoon niet aan de orde."

De Jong adviseert Ajax dan ook om te kijken naar andere spelers. "Wij laten onze beste spelers niet naar Ajax gaan. En ik hoop dat de scouting van Ajax meer spelers op het lijstje heeft staan dan Steven Bergwijn, want hij gaat niet", zo geeft hij aan.

Ook trainer Mark van Bommel reageerde voor de camera van PSV op de geruchten. "Ik kan je zeggen dat dat met Steven in ieder geval niet gaat gebeuren", zei hij daarover. "Misschien wel een buitenlandse transfer, maar geen binnenlandse."

Meer op VI.nl


Tags

jong bergwijn geruchten adviseert bespreken bommel camera gecommuniceerd hypotheses onbespreekbaar reageerde scouting

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
En de soap die eigenlijk nieteens bestaat duurt voort...
6 maanden geleden
Beste John, sinds bijna 156 jaar zijn alle mensen vrij om te gaan en staan waar ze willen.
Als Bergwijn alleen naar Ajax wil en jullie vragen een ander transferbedrag aan Ajax dan bij andere clubs dan zal de rechter een bedrag bepalen die conform is aan het bedrag dat jullie wensen te ontvangen van andere clubs of je moet hem aan zijn contract houden.
Ik zou me als ik in jouw schoenen stond me er maar bij neerleggen want na deze uitspraken kan hij niet meer met een zuiver geweten voor de juiste teamgeest zorgen.
Dus houd hem maar niet aan zijn contract.
6 maanden geleden
Haha, ze zijn nu al in paniek in Eindhoven. Zo goed is het leven in het Brabantse land dus ook weer niet.
6 maanden geleden
Het zijn ook net een paar kinderen die de Jong en van Bommel.
Ten eerste bepaald een mens (in dit geval Steven) zelf wat hij doet, slavernij is sinds 1853 afgeschaft ,ten tweede moet je die jongen een kans geven om bij een echte topclub te gaan spelen en ten derde ,als hij echt wil en je houdt hem tegenval hou je alleen een ongemotiveerde speler in je team en kan hij als de bekende rotte appel gaan zijn.
Beste is, vraag je transfersom en laat hem gaan.
6 maanden geleden
Als ik al de voetballers (waaronder oa Steven Bergwijn) hier moet opschrijven die van AJAX naar dat zielig kinderachtig clupje zijn gegaan dan ben ik morgen nog bezig. Hou toch op zeg en leid je eigen jeugdspelers op.
6 maanden geleden
Niet aan beginnen. Voor 40 miljoen kun je twee of drie spelers uit Zuid Amerika halen die beter zijn dan Bergwijn.
6 maanden geleden
Briljante actie van Marc. Ik lig de hele dag al in een deuk om de reacties van iedereen van de Pieppiephalo Sport Vereniging. :-)
6 maanden geleden (gewijzigd)
Als een speler zelf wil, is het lastig tegenhouden. Ik weet niet in hoeverre Bergwijn wel of niet (graag) naar Ajax (terug) wil, maar het kan uiteindelijk wel bepalend zijn in de verdere relatie. PSV heeft ook met haar negatieve uitlatingen nu zelf al een hele prikkelbare situatie naar betrokken speler gecreëerd.
Ik ben persoonlijk van mening dat 35 mln wel erg veel is voor een 'onderlinge' transfer. Ongeacht of Ajax het kan betalen.
6 maanden geleden
Ja John, je ziet 'm liever in het buitenland op de bank en op deze manier wegkwijnen en een aderlating voor het nationale team?
6 maanden geleden
Gewoon kopen als 1 van je stekhouders vertrekt , als Tadic of Neres weg gaat. Halen die man , gewoon 30 miljoen aftikken . Gelijk een statement gemaakt , wij zijn Ajax wij zijn de beste
6 maanden geleden
Beetje Calimero-gedrag van de PSV heren. Ik kan me niet herinneren dat Ajax zo reageerde in '86 toen PSV Vanenburg van ons overnam. It's all in the game, heren.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc siem slotfase staafincident tadic ziyech