Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Dit jaar zo'n goed team dat titel ons niet mocht ontglippen'

13 mei 2019 09:29

Matthijs de Ligt gaf in gesprek met De Telegraaf aan dat de landstitel van Ajax een kampioenschap van het collectief is. "Het is wel een cliché, maar we hebben dit jaar in alle competities 170 goals gemaakt. En het hele team was daar verantwoordelijk voor", aldus De Ligt. "Als je nu ook Klaas weer ziet, die in de spits staat en scoort. We hebben het met zijn allen gedaan. Iedereen heeft zijn aandeel en iedereen is erbij betrokken."

Na de wedstrijd tegen FC Utrecht werd nog feest gevierd met de handrem erop. "Het liefst wil je helemaal uit je bol gaan, maar we moeten ervoor zorgen dat we de schaal woensdag met een goed gevoel kunnen optillen", zei hij daarover. "We hunkeren al lang naar een titel en hebben dit jaar zo’n goed team dat die ons dit jaar niet mocht ontglippen. Dat beseften we wel."




Tags

ontglippen titel beseften bol cliche handrem hunkeren landstitel optillen telegraaf utrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal