Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Thuiswedstrijd tegen PSV was een héél belangrijke overwinning'

13 mei 2019 09:23 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Thuiswedstrijd tegen PSV was een héél belangrijke overwinning"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf gaf Erik ten Hag aan dat de thuiswedstrijd tegen PSV hét kantelmoment dit seizoen is geweest. "Dat was een héél belangrijke overwinning, want bij een gelijkspel was de titel denk ik niet meer mogelijk geweest", aldus Ten Hag. "Dan waren we tegen beter weten in gaan geloven in het kampioenschap."

Volgens de trainer van Ajax was die overwinning niet alleen maar vanwege de drie punten belangrijk. "Zeker ook voor het gevoel van onoverwinnelijkheid. Net zoals de bekerwedstrijd tegen Feyenoord in De Kuip", zei hij daarover. "Ik denk dat we daar stappen in hebben gemaakt. Er is een bepaalde verbetenheid in de ploeg gekomen. Dat is nodig om wedstrijden te winnen en uiteindelijk titels binnen te halen."


Tags

hag bekerwedstrijd feyenoord kantelmoment kuip onoverwinnelijkheid telegraaf titel verbetenheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Dus Neres for president Erik en niet als bankzitter.
Hij heeft tegen PSV de wedstrijd beslist.
+1/-0

7 maanden geleden
Ondanks dat we toen nog niet de 1e plek pakten, was dat wel de wedstrijd waar we het kampioenschap hebben gepakt. Wat een tik was dat voor PSV. Hoe we uiteindelijk wonnen was puur op wilskracht, maar ook die tellen. Want hoe vaak hebben we in het verleden verzaakt in zulke wedstrijden.. Ik kan me nog herinneren hoe ik liep te vloeken na de rode kaart en de gelijkmaker, want ik zag de bui al hangen: prachtig voetbal dit seizoen, maar weer geen titel.
+1/-0

7 maanden geleden
Gefeliciteerd trainers van de selectie van Ajax, Jullie hebben de media door het kampioenschap voor gek gezet. Iedereen maakt fouten ook jullie staf hebben dat gedaan maar door de dubbel is dat goed gemaakt,maar dat kan je van de media niet zeggen.
+2/-0

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez arena bag beek bergwijn blind boadu donvito hag isco laudrup lidus lille mahlen martinez nederland onana onhaalbaar promes qatar rakitic renemar schuurs sissoko stadion stengs suarez tadic tagliafico ziyech