Transparent
Inloggen
Sluiten

Huldigiging Ajax donderdagmiddag op Museumplein

13 mei 2019 09:13 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Huldigiging Ajax donderdagmiddag op Museumplein; image source: Pro Shots

Ajax zal donderdag vanaf 16:00 uur gehuldigd gaan worden op het Museumplein. Dat weet De Telegraaf te melden. Helemaal officieel is de 34e landstitel nog niet, maar het verschil qua doelsaldo is zo enorm dat dit nooit meer weggegeven zal gaan worden. Woensdagavond zal de ploeg van Erik ten Hag in Doetinchem daadwerkelijk de kampioensschaal gaan ontvangen.

De gemeente Amsterdam liet tegenover De Telegraaf weten dat de voorbereiding voor de huldiging op maandag al beginnen. "De Amsterdamse driehoek, burgemeester, hoofdofficier van justitie en politiechef, hecht aan een feestelijke huldiging voor alle supporters van Ajax, maar zeker ook aan een veilig verloop", zo luidt de reactie. "Hoewel het pas woensdag definitief duidelijk is of Ajax het landskampioenschap verovert, is het noodzakelijk om op maandag te starten met de voorbereidingen in verband met de openbare orde en veiligheid."

Meer op De Telegraaf


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 maanden geleden
Wat een k*t tijd... Halsema weer heh...
4 maanden geleden (gewijzigd)
De huldiging is speciaal vastgesteld op donderdag 16 uur door Halsema en consorten zodat er minder mensen op af komen om de stroom mensen beter in bedwang te houden. Waarschijnlijk kunnen een heleboel mensen nu niet komen vanwege deze gestoorde tijd. Kotsmisselijk wordt ik van onze burgemeester. Heeft ze eigenlijk al iets goed gedaan? Ik kan alleen maar slechte maatregelen opnoemen om Amsterdam kapot te maken.
 
4 maanden geleden
Precies dit. Het is echt een achterlijk takkenwijf die totaal ongeschikt is als burgemeester. Maar goed Amsterdam wilde GroenLinks en nu zullen ze het weten ook. Over 10 jaar alleen nog bakfietsen en Tesla's in het centrum.
4 maanden geleden
Slaat toch nergens op? Waarom niet lekker op zondag?
4 maanden geleden
Lachwekkend. Mag hopen dat er 150.000 man op afkomen!
4 maanden geleden
Bakfietsen “kutje cola” heeft het verstandelijk vermogen van een doperwt. En nog veel minder fatsoen dan dat. Ook lekker voor de economie dit. Ik voel namelijk een griep epidemie komen komende donderdag.

Laatste nieuws