Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax presenteert nieuw thuistenue voor volgend seizoen

9 mei 2019 10:26 - Ajax.nl
Foto: Ajax.nl

Ajax presenteert nieuw thuistenue voor volgend seizoen; image source: Ajax.nl

Ajax heeft donderdagochtend het nieuwe thuistenue voor komend seizoen gepresenteerd. Het shirt bevat subtiele zwarte details als eerbetoon aan Amsterdam en de zwart-rood-witte vlag van de stad in het bijzonder. Ajax wil op die manier de band met de stad eren.

Details zien er te zien op de kraag, de mouwen en in het logo van Ajax. De kleurstelling doet sterk denken aan de oude shirts van Ajax tot aan de jaren '90. Aan de binnenkant van de kraag zijn 3 witte Andreaskruizen zichtbaar en ook in de rugbedrukking zijn de kleuren van de Amsterdamse vlag verwerkt.

Meer op Ajax.nl




Tags

thuistenue kraag vlag andreaskruizen binnenkant eerbetoon kleurstelling logo mouwen rugbedrukking subtiele

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Ik vind het wel een mooi shirt, hou wel van een beetje vernieuwing, met genoeg traditionele kenmerken. Zwarte logo vind ik ook wel kek, had alleen gouden sterren willen zien.
+1/-0

4 jaar geleden
Blijf het jammer vinden dat die rode strepen op de zijkant staan. Dat logootje op de borst zou voldoende moeten zijn voor adidas om te laten zien dat je door hun van kleding wordt voorzien. En de zwarte accenten zal wat wennen worden. Denk wel dat ik het mooi ga vinden, nu vindt ik het nog niet echt mooi.
+1/-0

4 jaar geleden
tweede domper in 24 uur. Adidas is het mooiste shirt aan het slopen. Wat een idiote strepen op de zijkant. En waarom een zwart bandje op de mouw? totaal geen meerwaarde. Ajax moet meer van zich afbijten tegen deze missers en meer voor hun club en uitstraling staan. Duitsers staan ook niet echt bekend om hun mode (Karl nagelaten).
+1/-0

 
4 jaar geleden
Philipp Plein, Hugo Boss etc.
Verder denk ik niet dat je Adidas nog een Duits bedrijf kan noemen.
Styling zit om de hoek van de Arena.
Het is simpel, als jij het verschil in geld er bijlegt dan zijn die strepen er morgen af.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Het was met een knipoog bedoeld als het om de mode gaat maar daar heb jij zo te lezen meer verstand van. Maar als geld belangrijker dan eigenheid word, haak ik af. Ik ben zelf namelijk niet te koop. Volgens mij is Ajax groot genoeg om de drie strepen minder prominent aanwezig te laten zijn. Wat the birdman al zei; dat logo op de borst zou voldoende moeten zijn. Wij zijn Ajax, wij zijn geen Adidas.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Als je af wil haken uit dit soort principes moet je ook afhaken wegens die omlijnde z die 2 g's en o op het shirt, we zijn Ajax en geen Ziggo.
Maar zonder sponsorinkomsten geen geld en zonder geld geen succes.
Ik ben al blij dat de strepen niet nog meer opvallend over de mouw lopen, lijkt me toch een kwestie geweest van geven en nemen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ze zien er niet echt vrolijk uit op de foto.. Begrijpelijk als die vandaag zijn gemaakt.

Maar zal zeker dit shirtje halen.
+1/-0

4 jaar geleden
Prima shirt. Gelukkig hebben we geen gekke eigenaar die het clublogo en de clubkleuren wil veranderen. Je leest soms wat waarvan je denkt: Gast, leuk dat je geld in de club wil pompen maar waarom al die tradities om zeep helpen?
Voor de rest staan die drie sterren boven het logo echt nog steeds waanzinnig goed!
Een echte Amsterdammer zou potsierlijk zeggen: D'r mot een vierde bij!

:-)

Als de eerste contouren van het nieuwe seizoen nu toch zichtbaar zijn doe het dan gewoon even anders;

Kampioen worden en dan alvast met de schaal en in dus het nieuwe shirt op de foto!
Mijn gevoel dat de spelers daar ook vrolijker van gaan kijken!
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid