Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Dit is een tik die we moeten verwerken'

9 mei 2019 00:06

Daley Blind heeft geen idee hoe Ajax dit moet gaan verwerken. Dat gaf hij aan in gesprek met Veronica. "Iedereen moet het op zijn eigen manier doen. Dit is een tik die we moeten verwerken", aldus Blind. "Zondag moeten we er weer staan. Het is misschien fijn dat er zondag alweer een wedstrijd op het programma staat, maar dat dit heel veel pijn doet op dit moment is wel zeker."

Aanvankelijk leek er niets aan de hand met een 2-0 ruststand. "Je weet in voetbal dat er niets is gespeeld. Dat hebben we onszelf ook zeker duidelijk gemaakt", zo gaf hij aan. "Maar het is niet zo dat we tegen een matig team hebben gespeeld. Het is wel de halve finale van de Champions League. Ze hebben ontzettend veel kwaliteiten. Na de 2-2 lever je ontzettend veel strijd en kom je beter tot voetballen. Met Hakim krijg je nog twee fanastische kansen, maar de wedstrijd had tien seconden korter moeten duren."

In het veld had Blind geen moment het gevoel dat het mis kon gaan. "Na de 2-2 kregen we weer de controle en werden ze niet meer heel gevaarlijk. Maar dan valt hij op dat ene moment. Wat moet ik er over zeggen? Het is verschrikkelijk", zei hij daarover. "Ik ben supertrots dat ik van dit team deel uit maak. We hebben een fantastische ploeg laten zien in Europa. De hele wereld heeft van ons genoten. Daar kunnen we trots op terug kijken. Dat is nu misschien wel te vroeg voor onszelf, maar het wordt tijd dat we ons weer gaan belonen met een prijs. Zondag wacht Utrecht. Hoe iedereen het verwerkt, zondag moeten we er staan. Hoe moeilijk het ook is. Maar we moeten laten zien dat we met dit elftal een fantastisch einde gaan neerzetten."




Tags

blind fanastische korter lever seconden supertrots utrecht veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch rulli schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor