Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Ik maak me geen zorgen over verslapping'

7 mei 2019 16:26

Op de persconferentie voorafgaand aan de return tegen Tottenham Hotspur gaf Erik ten Hag aan niet bang te zijn dat zijn ploeg verslapt na de bekerwinst. "Ik maak me daar geen zorgen om", aldus Ten Hag. "Met name door de reactie van de spelers na de wedstrijd. Ze waren blij, met name voor onze fans. Maar direct was de blik naar woensdag. Dan is er weer een wedstrijd en daar moeten we klaar voor zijn."

Regelmatig werd er voorafgaand aan een wedstrijd een video getoond om de spelers extra te motiveren. Dat zal voor de wedstrijd tegen Tottenham niet gebeuren. "Het is de grootste wedstrijd ooit van Ajax in de ArenA. Dan hoef je daarvoor niet gemotiveerd geworden door een extern filmpje of wat dan ook", zo gaf hij aan.




Tags

hag tottenham verslapping arena bekerwinst motiveren verslapt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal