Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax aast op finale tegen Tottenham dat aan dramatische reeks bezig is

7 mei 2019 16:21

Voor Ajax staat de blik weer volledig op de Champions League nu Tottenham Hotspur woensdag de tegenstander is in de Johan Cruijff ArenA. Met een 0-1 overwinning van vorige week op zak, heeft Ajax een zeer goede uitgangspositie om voor het eerst in 1996 weer in de finale van de Champions League te komen.

Het vertrouwen bij Ajax zal groot zijn nadat het vorige week al wist te winnen in Londen en afgelopen zondag de TOTO KNVB Beker in de prijzenkast gestopt kon worden.

Tottenham is daarnaast bezig aan een zeer slechte reeks qua uitwedstrijden. Van de laatste tien uitwedstrijden werd er slechts één gewonnen, tegen Borussia Dortmund. De Spurs hebben inmiddels al meer dan twee maanden buitenshuis niet meer gewonnen. Afgelopen weekend werd op bezoek bij Bournemouth nog verloren. Tottenham eindigde dat duel met negen man, nadat twee spelers met een rode kaart moesten vertrekken.




Tags

tottenham arena bournemouth dortmund knvb londen prijzenkast spurs uitgangspositie zak

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal