Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax brengt bod uit op verdediger Lisandro Martínez'

7 mei 2019 09:02 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax brengt bod uit op verdediger Lisandro Martínez"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax een officieel bod heeft uitgebracht op de 21-jarige Lisandro Martínez, een Argentijnse linksback van Defensa y Justicia. Ajax heeft zeven miljoen euro geboden voor de verdediger, die ook in het centrum uit de voeten kan. In Zuid-Amerika wordt hij omschreven als een betere versie van Nicolás Tagliafico.

Martínez debuteerde inmiddels ook al voor het Argentijnse elftal. Naast Ajax hebben ook meerdere clubs uit Mexico en River Plate interesse, maar volgens Argentijnse bronnen zou Ajax op pole position liggen.




Tags

martinez amerika defensa justicia mexico pole position river tagliafico telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Beter dan Nico, haha, laat maar komen dan!
+1/-0

4 jaar geleden
Ik heb hier al vaker gezegd: nu het grote geld binnen is, laat Marc Overmars maar gewoon zijn werk doen!

:-)
+1/-0

4 jaar geleden
Dubbel inzetbaar als linksback en centrale verdediger. Precies wat we zoeken als hij de juiste kwaliteiten heeft. De Argentijnse competitie zit vol met talent dus als ze daar zo over hem spreken en dat een beetje klopt lijkt mij dit een koopje. Doen dus. Er gaan ongetwijfeld een paar missers tussen de 5/6 aankopen zitten maar als de helft slaagt doen we zeer goede zaken. Dan is de selectie weer op orde en de kas gevuld.
+1/-0

4 jaar geleden
Nico blijft, dan kan hij naar het centrum en Blind naar het middenveld. Dan hebben we een goede rechtsbenige centrale verdediger nodig. Alderweireld is wat mij betreft ook welkom.
+1/-0

4 jaar geleden
We hebben geen goede ervaringen met Lisandro's dus ik hou mijn hart vast.
+1/-1

4 jaar geleden
Lissandro Magallan gaat volgend seizoen pas echt in beeld komen. Hij krijgt zijn kans nog wel. Hoop dat Perr Schuurs nog wat in petto heeft, want net als Labyad nog niet echt kansen genomen of gekregen. Tja wat ga je ook veranderen als t op rolletjes loopt!!
+2/-0

4 jaar geleden
Als er bij geschreven staat dat Ajax op de eerste rij staat om hem te kopen, dan is het oppassen geblazen, maar de volhouder wint. Nog 2 wedstrijden te gaan,maar tot de aftrap van het volgend seizoen moeten we vrezen voor veel spook berichten.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn bertjek boomen brobbey chico conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson kiki liverpool metz mikautadze mum porto sevic sosa steijn sutalo zucht