Transparent
Inloggen
Sluiten

Daley Blind: 'Superblij dat ik deze prijs op mijn cv mag gaan schrijven'

5 mei 2019 20:57
Foto: Pro Shots

Daley Blind: "Superblij dat ik deze prijs op mijn cv mag gaan schrijven"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox gaf Daley Blind aan erg blij te zijn met de winst tegen Willem II. "Ik had hem nog niet gewonnen. Ik heb twee finales verloren. Superblij dat ik deze prijs op mijn cv mag gaan schrijven", aldus Blind.

De verdediger opende zelf de score. "Ik zag een gaatje. Eigenlijk moest ik op de zestien blijven", zo gaf hij aan. "Het was een beetje op gevoel. We trainen er wel eens op, maar dan kop ik ze niet zo in. Ik raak hem lekker, keeper kon er net niet bij, dus een heerlijk gevoel."

Blinde merkte dat het de afgelopen periode erg leefde in Amsterdam. "Op alle fronten zijn we nog actief. We hunkerden naar een prijs", zei hij daarover. "De afgelopen jaren heb ik ook gekeken als supporter. Je hoopt dan elke keer dat er een prijs naar Amsterdam gaat. Dit is de eerste, maar hopelijk kunnen we dit jaar nog meer prijzen winnen."




Tags

blind superblij blinde fox fronten gaatje hunkerden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht