Transparent
Inloggen
Sluiten

Erik ten Hag: 'Hier hebben we het hele jaar hard voor geknokt'

5 mei 2019 20:23
Foto: Pro Shots

Erik ten Hag: "Hier hebben we het hele jaar hard voor geknokt"; image source: Pro Shots

Erik ten Hag is blij dat zijn ploeg de eerste prijs binnen heeft. "Uiteindelijk gaat het om titels. Hier hebben we het hele jaar hard voor geknokt", aldus Ten Hag in gesprek met Fox. "We hebben veel geïnvesteerd. We zaten in de juiste positie en dat zijn we nog steeds. We hebben de eerste prijs binnen, maar we zijn nog niet tevreden."

De vreugde bij de trainer van Ajax was groot. "Dit is het belangrijkste, ook voor de fans. Ze hebben een aantal jaren droog gestaan en met name voor hun wilde ik het doen", zo gaf hij aan. "We hebben zulke mooie tijden met ze beleefd, maar uiteindelijk wil je iets tastbaars. We hebben nu de beker en hopelijk motiveert dat goed voor de rest."

Door de winst wordt de hongerigheid binnen de selectie alleen maar verder aangewakkerd. "Dat hoor ik ook van de spelers. Ze zijn zo ongelofelijk gretig. Maar we moesten deze cup pakken voor het vervolg. Want dit motiveert natuurlijk", zei hij daarover. "Dit geeft ook rust. Voor Ajax was het veel te lang geleden dat het iets gewonnen had en die druk heeft de spelersgroep ook gevoeld. Nu hebben we wat, maar het moet leiden naar meer."




Tags

hag geknokt aangewakkerd droog fox hongerigheid tastbaars

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal