Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Dit is een mooie eerste prijs natuurlijk, maar hopelijk komt er meer'

5 mei 2019 20:08
Foto: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar: "Dit is een mooie eerste prijs natuurlijk, maar hopelijk komt er meer"; image source: Pro Shots

Klaas Jan Huntelaar was in gesprek met Fox erg blij met de winst van de TOTO KNVB Beker. "Dit is een mooie eerste prijs natuurlijk, maar hopelijk komt er meer. Een mooie opwarmer voor ons", aldus Huntelaar. "Aan het begin waren we wat zoekende en onrustig aan de bal. Na de goals kwamen we er beter in en in de tweede helft spelen we het goed uit, houden goed rust aan de bal en laten de bal gaan. De momenten komen dan vanzelf en dat speelden we goed uit."

De spits was blij dat hij in de basis mocht beginnen. "Ik wist dat het er aan zat te komen. De trainer vertelde het eergisteren. Ik had me er op gefocust, dus wat dat betreft een goede keuze", zo gaf hij aan.




Tags

huntelaar eergisteren fox knvb opwarmer zoekende

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal