Jong Ajax sluit seizoen af met grootste overwinning van het seizoen

3 mei 2019 21:51

Jong Ajax sluit seizoen af met grootste overwinning van het seizoen; image source: Pro Shots

Jong Ajax is het seizoen geëindigd met een monsterscore. Op Sportpark de Toekomst werd Almere City met liefst 8-0 verslagen, de grootste overwinning van dit seizoen. Voor rust kwam Ajax door doelpunten van Dani de Wit en Václav Černý op voorsprong en ging het rusten met een 4-0 voorsprong door benutte strafschoppen van Lassina Traoré en Danilo Pereira. Na rust wist Perr Schuurs twee keer te scoren en Ché Nunnely maakte vlak voor tijd ook twee doelpunten.

Ondanks de enorme zege is Jong Ajax niet meer gestegen op de ranglijst. De ploeg van Michael Reiziger is in de Keuken Kampioen Divisie geëindigd op de elfde plaats. Met 19 doelpunten is Danilo topscorer van het team geworden.