Transparent
Inloggen
Sluiten

'Erik ten Hag spaart maximaal drie spelers in bekerfinale'

2 mei 2019 08:17 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Erik ten Hag spaart maximaal drie spelers in bekerfinale"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Erik ten Hag ernaar neigt om maximaal drie spelers te sparen tijdens de TOTO KNVB Bekerfinale. Met oog op het zware programma wat nog volgt, waakt Ten Hag voor overbelasting. Maar de spelers willen het topseizoen ook verzilveren met een hoofdprijs.

Volgens De Telegraaf is Lasse Schöne een van de Ajacieden die rust zou kunnen krijgen, kan Ten Hag kiezen voor Noussair Mazraoui in plaats van Joël Veltman als rechtsback en kan Klaas Jan Huntelaar in de spits, zodat David Neres, Dusan Tadic of Hakim Ziyech wordt ontzien. Het medium plaatst wel direct de kanttekening dat het drietal geen plezier wordt gedaan met een plek op de bank.




Tags

hag bekerfinale spaart telegraaf hoofdprijs huntelaar kanttekening knvb mazraoui neigt neres overbelasting plaatst schone sparen tadic topseizoen veltman waakt ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Onana-Mazaroui-de Ligt-Blind-Sinkgraven-Vd Beek-Ekelekamp-Ziyech-Neres-Huntelaar-Tadic.
+2/-0

4 jaar geleden
Gewoon met een sterke opstelling beginnen, proberen het snel af te maken. Het is gewoon een prijs. Hopen dat de scheidsrechter het kort houdt, want Willem II zal (begrijpelijk) fysiek de duels in gaan.
+2/-0

4 jaar geleden
Jammer dat Ajax daar geen goede wisselspelers voor heeft, want als Er spelers gewisseld worden is men plots van het padje af. Gewoon doen wat Ernie09 schrijft met de huidige elf beginnen en bij een voorsprong wisselen.
+1/-0

4 jaar geleden
Ach ja je kan met Huntelaar in de spits gaan spelen, zou ik zo en zo doen, dan zou ik Neres rust geven, vondt hem ,bij de laatste wedstrijden, een wat vermoeide indruk geven en je kan hem Woe heel goed gebruiken,Noussair ipv Veltman, is ook geen slecht idee, vindt Veltman sterker daar ,maar Noussair kan het klusje ook wel klaren.Andere optie is net als tegen Tottenham Noussair ipv Lasse ,kan ook in de toekomst nog wel is een goede optie zijn.
Maar ik zou tegen Willem 2 wel vol gaan voor de bekerden heb je maar wat alvast, geeft misschien ook wat meer rust bij de andere wedstrijden, in ieder geval voor mij persoonlijk.
+1/-0

4 jaar geleden
NORMAAL beginnen en als het veilig staat dan pas wisselen !!!!!!!
+3/-0

4 jaar geleden
Met Mazraoui en Huntelaar worden we eerder sterker dan minder. Bij dit soort potten werkt een echte spits sowieso beter.
+1/-1

4 jaar geleden
Al dus Waarzegger V. Driessen in de Televaag
+2/-0

 
4 jaar geleden
Haha dit mag eerder op de voorpagina dan die AT5 onzin die soms geplaatst wordt.
+1/-0

4 jaar geleden
Als dit waar zou zijn dan is het de klassieke fout die een trainer kan maken (denk aan Heracles) wat je gewoon de beker gaat kosten. Ook voor deze prijs moet je gewoon vol gaan. Anders heb je wellicht straks helemaal niets aan het einde van de rit.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Voor mij en de meeste Ajacieden kan dit seizoen nu al niet meer stuk. Als we om wat voor reden dan ook straks naast alle prijzen grijpen, zal ik heel even teleurgesteld zijn, maar over 10 jaar herinner ik me dit seizoen nog steeds als een van de beste.
+4/-2

4 jaar geleden (gewijzigd)
Stel Jong Ajax op. Wat kan de beker mij nou schelen.
+1/-3

 
4 jaar geleden
De beker interesseert me niet veel, maar "helemaal niets in Amsterdam" wil ik niet horen deze maand, dus win voor de zekerheid die dennenappel maar vast.
+2/-0

4 jaar geleden
Ik denk dat dit elftal eager genoeg is om voor 3 prijzen te gaan. De beker is wat dat betreft binnen handbereik, maar meer nog vind ik dat het binnenhalen van het kampioenschap het belangrijkste is, die mag je niet meer afgeven aan PSV. De finale CL is ook binnen handbereik, maar ook niet zo eenvoudig als de meesten denken. Halen we de finale dan wordt het voor, toch wel bijna 100 procent, Barcelona [ en ik weet niet of jullie gisteren Messi hebben gezien, joge jonge wat een klasbak.], maar ik ben bang dat Barcelona toch een maatje te groot is.Ajax heeft ook in de wedstrijden dat ze zeer goed spelen en de tegenstander overklassen te veel slordige momenten waar een echt topteam in goede doen wel raad mee weet. 3 prijzen zou fantatisch en een droom zijn. Het landskampioenschap en de beker zou meer dan mooi zijn en vergeten zijn de magere jaren.Jammer dat we volgend seizoen weer opnieuw moeten gaan bouwen, want ik denk dat een aantal belangrijke spelers gaat vertrekken, buiten de twee waarvan we al zeker zijn. Nieuwe spelers moeten weer wennen en wat er bij ons op de bank zit is toch, [ op dit moment of op de deur kloppend of niet goed genoeg,zoals Veltman, Kristensen, Labyad en Sinkgraven, uitgezonderd Klaas Jan ] minder dan de eerste elf. Dat hebben de wedstrijen waarin vaste eerste elftalspelrs rust werd gegund wel bewezen
+2/-0

 
4 jaar geleden
Het kampioenschap en de beker liggen voor het oprapen en moeten we dus niet laten liggen. Ook liet Liverpool nota bene in Barcelona zien dat er wel degelijk kansen liggen voor Ajax als we de finale halen. Geen vrije trappen rond de zestien weggeven zou ik wel de wedstrijdbespreking mee beginnen maar Ajax in de normale CL vorm van dit jaar heeft absoluut een kans. Liverpool kreeg meerdere giga kansen en was zeker de mindere niet. We zullen wel waarschijnlijk twee keer moeten scoren want dat kleine menneke zal er ook wel een maken maar waarom niet?
+1/-0

4 jaar geleden
Beginnen met de basiself. Vroeg in de wedstrijd je stempel drukken en scoren. Wanneer het toelaat kan een wissel worden toegepast. Al die basisjongens moet je gunnen ook voor deze prijs te spelen.
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben het helemaal niet met jullie eens. Stuur een jeugdteam naar die suffe bekerfinale. De beker is leuk en grappig voor de Willempjes twee, de Telstars en de Graafschappen van de wereld; maar Ajax is voor de Champions League!
+1/-2


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos