Transparent
Inloggen
Sluiten

Toby Alderweireld: 'Nooit gedacht op deze manier terug te keren in de ArenA'

1 mei 2019 11:27 - Ajax TV
Foto: Pro Shots

Toby Alderweireld: "Nooit gedacht op deze manier terug te keren in de ArenA"; image source: Pro Shots

In gesprek met Ajax TV kreeg Toby Alderweireld de vraag of hij ooit gedacht had terug te keren naar de ArenA voor de halve finale in de Champions League. "Misschien ooit in het shirt van Ajax, maar dit had ik nooit gedacht. Dit is heel mooi om mee te maken", aldus Alderweireld. "Ik kijk natuurlijk heel erg uit naar volgende week. Het wordt een wedstrijd op de heetst van de strijd. We moeten er klaar voor zijn en hopelijk kunnen we het nog omdraaien."

Gevraagd werd aan de verdediger wat hij dacht toen Tottenham Hotspur aan Ajax werd gekoppeld. "Aan de ene kant was ik teleurgesteld, omdat je graag elkaar in de finale wil zien. Aan de andere kant ben ik blij dat ik ook een keer tegen Ajax kan spelen", zo gaf hij aan. "Wij willen heel graag doorgaan. Dit is natuurlijk geen goede zet, maar alles is nog open."




Tags

alderweireld arena toby heetst tottenham

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Kom maar vlug terug Toby bij je favoriete cluppie, hier wordt tenminste nog gevoetbald.
+6/-1

5 jaar geleden (gewijzigd)
Kom thuis, Toby. Teken een contract bij de mooiste club ter wereld en sta straks in het centrum naast je maatje Blind. En volgende week hou je je in!
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Wij hadden het inderdaad ook niet verwacht dat Tottenham zo ver zou komen, Toby
+7/-0

5 jaar geleden
Alderweireld was naast Jan een welkome aanvulling, maar valt zonder Jan door de mand. Onze huidige verdediging haalt een hoger niveau dan Alderweireld kan halen helaas.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper