Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Dit is een goede uitgangspositie'

1 mei 2019 00:13

Matthijs de Ligt was in gesprek met Veronica blij met de overwinning tegen Tottenham Hotspur. "Het is natuurlijk maar één wedstrijd, maar dit is een goede uitgangspositie", aldus De Ligt. "Een uitgoal is het belangrijkste. Helaas gaat die bal van David op de paal. Anders zit je er nog lekkerder in. Maar met een nul-overwinning mag je best tevreden zijn."

Ajax moest flink knokken voor de zege. "Maar dat wist je van te voren. Wij Nederlanders doen net alsof Tottenham een of andere B-ploeg is waar we zo maar even overheen lopen. Als je ziet in wat voor tempo ze spelen... Wij weten wel beter", zo gaf hij aan. "Vandaag waren we op en top scherp, zodat we de overwinning konden boeken."

"Het is toch lekker om als underdog de wedstrijd in te gaan. Zo hebben we tegen Juventus, Bayern München en Real Madrid gespeeld. Toen speelden we onze beste wedstrijden", zei hij daarover. "Deze wedstrijd hebben we gezien dat Tottenham gewoon een heel goede ploeg is en dat we moesten strijden. Dat hebben we vandaag ook gedaan."




Tags

tottenham uitgangspositie bayern juventus lekkerder madrid nederlanders uitgoal underdog veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos