Transparent
Inloggen
Sluiten

Nieuwe procedure kaartverkoop Europese wedstrijden

23 juli 2003 11:20 - Ajax

Verslaggever: P.

Ajax heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe regeling komt voor de kaartverkoop van Europese wedstrijden. De nieuwe regeling gaat dit seizoen op proef draaien en komt neer op een voorrangsregeling. Indien de proef dit seizoen naar wens verloopt, zal de Europese uitkaart volgend jaar officieel ingevoerd worden. De gedachte achter de nieuwe procedure is, dat een supporter die vaak Europese uitwedstrijden bezoekt bij een gegeven aantal kaarten meer recht op een kaartje heeft dan een supporter die sporadisch een Europese uitwedstrijd bezoekt.

Supporters krijgen een Europese uitkaart toegewezen op basis van het aantal bezochte Europese uitwedstrijden. Het maakt daarbij niet uit of of deze wedstrijden op eigen gelegenheid of met Ajax Travel zijn bezocht. Er wordt ook geen onderscheid gemaakt tussen seizoenkaarthouders, leden van de Supportersvereniging en Club Card houders.

De details van de voorrangsregeling zijn te vinden op de offici?le site van Ajax.

Meer op Ajax




Tags

procedure bezoekt regeling uitkaart voorrangsregeling houders kaartje onderscheid supportersvereniging travel verloopt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic mikautadze praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs