Transparent
Inloggen
Sluiten

Willem van Hanegem: 'Als Ajax het eigen spel speelt, dan staan ze gewoon in de finale'

29 april 2019 10:00

Willem van Hanegem is ervan overtuigd dat Ajax in de finale van de Champions League gaat komen. Dat geeft hij aan in zijn column in het Algemeen Dagblad. " Voor de halve finale morgen moet Ten Hag maar één ding doen: zijn spelers duidelijk maken dat ze alleen de finale halen als ze hun eigen spel spelen", aldus Van Hanegem. "Sterker nog, als Ajax het eigen spel speelt, dan staan ze 1 juni in Madrid gewoon in de finale."

De Kromme gaat verder: "Dus lekker voetballen, de combinatie zoeken en vooral vooruit willen. Dan is het een voordeel dat je Frenkie de Jong en Hakim Ziyech in de ploeg hebt. Dat zijn bij uitstek twee spelers die niet onder de indruk raken van een bepaalde ambiance. Die gewoon gaan doen waar ze goed in zijn. Als de rest daarbij aanhaakt, dan staat er straks gewoon weer een Nederlandse ploeg in de finale van de Champions League."




Tags

hanegem aanhaakt column hag jong madrid ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal