Transparent
Inloggen
Sluiten

Johan Derksen: 'Erik ten Hag staat hoog op de lijst bij Chelsea'

27 april 2019 08:49 - Veronica Inside
Foto: Pro Shots

Johan Derksen: "Erik ten Hag staat hoog op de lijst bij Chelsea"; image source: Pro Shots

Johan Derksen wist vrijdagavond in Veronica Inside te melden dat het maar de vraag is of Erik ten Hag volgend jaar nog trainer is van Ajax. De oefenmeester staat namelijk in de belangstelling in het buitenland. "Vanuit de makelaarswereld kreeg ik een telefoontje dat Ten Hag heel hoog op de lijst bij Chelsea staat. Ook Tottenham is geïnteresseerd", aldus Derksen. "Ik wist niet dat die man bij Tottenham ter discussie stond, maar bij Chelsea kan ik me er iets van voorstellen. Dit krijg je nu ook. Internationaal heeft hij nu naam gemaakt."

Derksen ging verder: "Zijn naam zal nu overal gaan opdoeken. Bij Bayern München wordt het een strijd tussen Mark van Bommel en Ten Hag. Hij moet er nu van gaan profiteren."




Tags

derksen hag chelsea tottenham bayern bommel makelaarswereld oefenmeester opdoeken telefoontje veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Erik moet gewoon nog even een paar jaar blijven. Beetje stabiliteit is wel fijn, en ik wil wel eens zien hoe hij het gaat doen zónder (waarschijnlijk) in ieder geval de Ligt, de Jong en Ziyech
+1/-0

5 jaar geleden
Volgend jaar wordt deels bouwen aan een elftal. Bijna onmogelijk om dit jaar te evenaren. Zou het me voor kunnen stellen dat ten hag daar geen zin in heeft
+1/-0

5 jaar geleden
Bij Bayern Munchen? Daar is echt geen vacature.
+1/-0

5 jaar geleden
Dacht je dat alleen Valentijntje bezig was onrust te stoken bij Ajax, nee hoor, die zeiksnor doet ook vrolijk mee. Waarom nu dit nieuws? Niemand wordt hier beter van, het verstoort de voorbereiding richting Tottenham uit. Fijn dat die klootviool persoonlijk op de hoogte wordt gesteld door ‘het makelaarswereldje’, maar welk doel dient dit op dit moment?
+3/-0

5 jaar geleden
Hij is geen slechte trainer maar bijzonder vind ik hem ook niet.
We doen het meer dan uitstekend in de CL maar met dit materiaal hadden we al een paar weken kampioen moeten zijn.
Ik zie (nog) geen exceptionele talenten doorbreken onder hem en vind zijn keuzes om te wisselen te gemakkelijk, het is altijd Neres of v d Beek.
Daarbij komt dat hij Dolberg niet aan het voetballen krijgt.
Misschien ben ik voorbarig in mijn oordeel maar ik zie in hem geen trainer die succesvol is met jonge spelers.
Kan een prima trainer zijn met de meer gearriveerde spelers maar wij zijn Ajax en moeten het van aankomende jeugd hebben.
+4/-0

 
5 jaar geleden
Dat we nog geen kampioen zijn, komt door de ongekende mazzel van PSV. De laatste weken spelen ze goed en winnen ze terecht, maar er waren dit jaar zeker 8 potjes bij die ze hadden moeten verliezen gezien het spel.
+1/-0

 
5 jaar geleden
In de directe confrontatie in Eindhoven hebben we door een betere tactiek van PSV kansloos verloren.
Wanneer we die gewonnen hadden dan hadden we nu 6 punten los gestaan.
In Rotterdam zuid vieren ze over 30 jaar nog feest, 5 punten kwijt aan Heracles etc. heeft niets met het geluk van PSV te maken.
Nogmaals CL meer dan geweldig maar met dit materiaal hadden we allang kampioen moeten zijn, met de wedstrijd tegen Utrecht in het vooruitzicht is het nog steeds billenknijpen.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Het is voetbal, je kunt niet alles winnen en relatief aan andere seizoenen laat Ajax weinig punten liggen, conform de kwaliteit van de selectie.
Maar PSV heeft ook weinig punten laten liggen en dat is NIET conform het spel, ze hadden eigenlijk 15-24 punten minder moeten hebben.
Dat we nog geen kampioen zijn, is puur de mazzel van PSV.
+2/-0

5 jaar geleden
Inderdaad Billy en maar klagen over lukcy AJAX. Eerst maar eens 2 potjes winnen en dan feestvieren, 10 potjes geleden moest de platte kar al naar buiten bescheiden blijven is ook een kunst. Dus met 2 beentjes op de grond blijven en hopen op een goed einde van de rit zou ik zeggen.
+1/-0

5 jaar geleden
Ik wordt een beetje misselijk van dat Veronica programma, iemand de hemel in prijzen terwijl de heren hem al begraven hadden. Johan Derksen is heel slim en heeft met zijn zogenaamde lijntjes altijd een weerwoord. Dus die praatjes over Ten Hag verwijs naar het land der fabelen. Tenslotte hoop ik dat Ten Hag mag bouwen aan een nieuw Ajax want dat verdient hij.
+1/-0

5 jaar geleden
Hij moet helemaal nergens van gaan profiteren. Lekker bij Ajax blijven en werken aan het "project".
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht