Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Martin Ødegaard is weer in beeld bij Ajax'

24 april 2019 08:59 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Martin Ødegaard is weer in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Een paar weken geleden wist Mike Verweij nog te melden dat Martin Ødegaard niet serieus in beeld was bij Ajax. In de voetbalpodcast van De Telegraaf meldt hij echter dat dit de laatste weken veranderd is en de Noorse middenvelder nu wel serieus in de belangstelling staat. "Ødegaard werd heel lang als 'te slap' bestempeld voor Ajax, maar er inmiddels toch meer interesse dan er al was. Ødegaard is weer in beeld", aldus Verweij.

De Ajax-watcher gaat verder: "Daarmee is niet gezegd dat ze hem daadwerkelijk gaan halen, maar hij staat er wel een heel stuk beter op als een paar weken geleden. Ajax vindt dat hij zich heel erg goed ontwikkeld."

De Telegraaf zelf weet bovendien te melden dat Real Madrid, waar Ødegaard nog altijd onder contract staat, niet de absolute hoofdprijs hoeft te hebben. Aanvankelijk moest de Noor twintig miljoen euro kosten en dat was voor Ajax te gortig. Omdat Real Madrid nu een opening biedt, gaat de directie zich opnieuw beraden.

Meer op De Telegraaf




Tags

degaard verweij madrid telegraaf beraden gortig hoofdprijs noor opening slap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Gisteren liet hij wel zien moeiteloos in het tikkie takkie voetbal van Ajax mee te kunnen. Een goede middenvelder moet er sowieso nog bij want we hebben alleen Maric nog voor de Jong. Het is een beetje een gok wat de mentale gesteldheid betreft maar als Real een redelijk bedrag vraagt mag Marc wat mij betreft de gok toch wel nemen.
+3/-0

4 jaar geleden
Ik zeg DOEN met hele grote hoofdletters, was al in beeld totdat Real er mee vandoor ging. Welkom thuis zou ik zeggen.
+1/-0

4 jaar geleden
Van mij mag hij ook komen! Heeft zich sterk ontwikkeld dit jaar en maakte het onze verdediging gisteren behoorlijk lastig. Deze kun je er goed bij hebben
+1/-0

4 jaar geleden
Ik blijf mijn verbazen over het transfer nieuws dat Mike Verweij blijft rond strooien waar de Ajax directie echt niet op zit te wachten. Telkens als Verweij een speler aan prijst, en op de stoel van Marc Overmars gaat zitten komt er een kink in de kabel. Ajax gaat op deze manier van berichtgeving meer betalen dan nodig is.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Telegraaf is een krant dat lezers nieuws biedt om te verkopen. Niet om het Marc Overmars per sé gemakkelijk te maken.
+1/-0

4 jaar geleden
Ik verwacht dat hij komt. Verder zou ik op zoek gaan naar een linksback, want als Tagliafico wegvalt om wat voor reden dan ook, hebben we verdedigend een enorm probleem door al het geschuif.
+1/-0

4 jaar geleden
Ziyech gaat weg, deze jongen kan zijn vervanger worden!
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik zou er alles aan doen om Ziyech nog een jaartje te behouden. Desnoods afspreken dat hij volgend jaar voor een vriendenprijs van 10 miljoen weg mag. :)
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd en gesloten)
en ook hier weg met reclame.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos