Transparent
Inloggen
Sluiten

Mike Verweij: 'Martin Ødegaard is weer in beeld bij Ajax'

24 april 2019 08:59 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Mike Verweij: "Martin Ødegaard is weer in beeld bij Ajax"; image source: Pro Shots

Een paar weken geleden wist Mike Verweij nog te melden dat Martin Ødegaard niet serieus in beeld was bij Ajax. In de voetbalpodcast van De Telegraaf meldt hij echter dat dit de laatste weken veranderd is en de Noorse middenvelder nu wel serieus in de belangstelling staat. "Ødegaard werd heel lang als 'te slap' bestempeld voor Ajax, maar er inmiddels toch meer interesse dan er al was. Ødegaard is weer in beeld", aldus Verweij.

De Ajax-watcher gaat verder: "Daarmee is niet gezegd dat ze hem daadwerkelijk gaan halen, maar hij staat er wel een heel stuk beter op als een paar weken geleden. Ajax vindt dat hij zich heel erg goed ontwikkeld."

De Telegraaf zelf weet bovendien te melden dat Real Madrid, waar Ødegaard nog altijd onder contract staat, niet de absolute hoofdprijs hoeft te hebben. Aanvankelijk moest de Noor twintig miljoen euro kosten en dat was voor Ajax te gortig. Omdat Real Madrid nu een opening biedt, gaat de directie zich opnieuw beraden.

Meer op De Telegraaf


Tags

degaard verweij martin madrid real beraden gortig noor opening slap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


6 maanden geleden
Gisteren liet hij wel zien moeiteloos in het tikkie takkie voetbal van Ajax mee te kunnen. Een goede middenvelder moet er sowieso nog bij want we hebben alleen Maric nog voor de Jong. Het is een beetje een gok wat de mentale gesteldheid betreft maar als Real een redelijk bedrag vraagt mag Marc wat mij betreft de gok toch wel nemen.
6 maanden geleden
Ik zeg DOEN met hele grote hoofdletters, was al in beeld totdat Real er mee vandoor ging. Welkom thuis zou ik zeggen.
6 maanden geleden
Van mij mag hij ook komen! Heeft zich sterk ontwikkeld dit jaar en maakte het onze verdediging gisteren behoorlijk lastig. Deze kun je er goed bij hebben
6 maanden geleden
Ik blijf mijn verbazen over het transfer nieuws dat Mike Verweij blijft rond strooien waar de Ajax directie echt niet op zit te wachten. Telkens als Verweij een speler aan prijst, en op de stoel van Marc Overmars gaat zitten komt er een kink in de kabel. Ajax gaat op deze manier van berichtgeving meer betalen dan nodig is.
 
6 maanden geleden
Telegraaf is een krant dat lezers nieuws biedt om te verkopen. Niet om het Marc Overmars per sé gemakkelijk te maken.
6 maanden geleden
Ik verwacht dat hij komt. Verder zou ik op zoek gaan naar een linksback, want als Tagliafico wegvalt om wat voor reden dan ook, hebben we verdedigend een enorm probleem door al het geschuif.
6 maanden geleden
Ziyech gaat weg, deze jongen kan zijn vervanger worden!
 
6 maanden geleden
Ik zou er alles aan doen om Ziyech nog een jaartje te behouden. Desnoods afspreken dat hij volgend jaar voor een vriendenprijs van 10 miljoen weg mag. :)
6 maanden geleden (gewijzigd en gesloten)
en ook hier weg met reclame.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez basten blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc staafincident stengs tadic ziyech