Transparent
Inloggen
Sluiten

Zdenek Grygera voor 4 jaar naar Ajax

22 juli 2003 10:56 - Ajax

Verslaggever: P.

Na veel geruchten omtrent zijn eventuele komst naar Ajax en omtrent de belangstelling van clubs als Borussia Dortmund, Schalke 04, Juventus en AS Monaco, heeft de Tsjechische international Zdenek Grygera zijn naam verbonden aan Ajax. De verdediger, die zowel rechtsback als centraal kan spelen, tekent definitief een contract voor vier jaar. Grygera vertrekt vandaag met de selectie mee naar het trainingskamp in Engeland waar twee wedstrijden worden gespeeld.

De 23-jarige Grygera speelde bij Sparta Praag, waar hij meermaals landskampioen werd en Champions League speelde. Hij maakte zijn debuut als A-international in de nationale ploeg van Tsjechi? in augustus 2001. Hij staat momenteel op 16 interlands en 1 interlanddoelpunt.

"Na Sonck en Escud? heeft Ajax er opnieuw een uitstekende speler bij. De technische staf van Ajax is zeer positief over Grygera. Ik ben vooral blij dat Ajax er opnieuw in is geslaagd een speler aan zich te binden op wie Ajax zijn zinnen had gezet.", aldus Van Eijden.

Inmiddels is de speler ook opgenomen in de spelerslijst en daarmee beschikbaar voor de 'favoriete opstelling'.

Meer op Ajax




Tags

grygera zdenek dortmund eijden engeland escud interlanddoelpunt juventus monaco praag schalke sonck sparta spelerslijst trainingskamp tsjechi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos