Transparent
Inloggen
Sluiten

'Transfer Kjell Scherpen afgerond, komst pas na dit seizoen officieel bevestigd'

19 april 2019 08:41 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Transfer Kjell Scherpen afgerond, komst pas na dit seizoen officieel bevestigd"; image source: Pro Shots

De transfer van Kjell Scherpen naar Ajax is afgerond. Dat weet De Telegraaf te melden. Om meerdere redenen wordt de komst van de jonge doelman nog echter niet bekend gemaakt. FC Emmen is in een hevige degradatiestrijd verwikkeld, terwijl een deel van de harde kern niet zit te wachten op de komst van Scherpen vanwege enkele tweets die hij verstuurde op elfjarige leeftijd. Besloten is om de transfer over het seizoen heen te tillen.

Scherpen is woensdag echter wel gespot op Sportpark de Toekomst, waar hij een medische keuring onderging en een aantal gesprekken voerde. Meerdere mensen binnen Ajax zouden de komst van Scherpen hebben bevestigd.


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Buiten alle commotie om vindt ik dit een slechte keeper. Die jonge gast van
Excelsior dat is een goede.
5 maanden geleden
Buiten alle commotie om vind ik het absurd dat onze mediapartner dit bericht naar buiten brengt terwijl Ajax een prima reden heeft om het op dit moment NIET naar buiten te brengen: rust in de tent/focus op prijzen pakken. Blijft een apart partnership op deze manier.
5 maanden geleden
Kjell is jong en Ajax blijkt goed te zijn in het bij spijkeren van keepers, zie Onana en Cillissen. Ook jong over laten komen en goede keepers geworden. Denk dat Ajax niet op 1 paard gaat wedden dus verwacht als Onana vertrekt dat er nog wel wat wordt aangetrokken.
5 maanden geleden
Afgezien van zijn uitspraken die voor mij afgedaan kunnen worden als jeugdzonde, waarom?
Dit is een bar slechte keeper die elke week blundert.
Pakt alleen houdbare ballen zover hij ze dan niet laat gaan.
Is zeer zwak bij ballen over de grond wat ook logisch is met zijn lengte.
Bij uitlopen continue door de stokken gespeeld.
Afgelopen weekend hebben we nog getuige kunnen zijn van zijn geblunder bij het wegwerken en de rebound was ook kinderlijk eenvoudig te pakken maar niet door hem.
Dus jong zijn en lang is voor Ajax genoeg om een contract te krijgen?
Talent niet nodig.
 
5 maanden geleden
Laatst nog een samenvatting gezien van de aaneenschakeling van blunders van Onana in Jong Ajax. Het is een jonge keeper, blijkbaar zien ze potentie. Ik heb vertrouwen in het huidige spelersbeleid, laten we gewoon afwachten. En die uitspraken moeten hem vergeven worden. Blijkbaar speelt hij toch graag voor Ajax, want anders teken je niet.
 
5 maanden geleden (gewijzigd)
Ik zie het niet als jeugdzondes. Aan het begin van dit seizoen zei hij nog dat zijn volgende doel was keeper worden van Feyenoord. Oliedom natuurlijk, zeker als jonge prof moet je gewoon alle opties openhouden, welke club dan ook je voorkeur heeft. Ik denk ook dat ie er van geleerd heeft, maar bepaalde supporters zullen nu wel extra kritisch zijn, dus hij heeft vooral zichzelf ermee.

Ik vind het geen beste keeper, ook tegen Ajax liet ie ballen los die een keeper gewoon moeten kunnen hebben. Ik heb wel enigszins het idee dat dat kunstgras niet meewerkt, maar vind hem geen sterke indruk maken. Ajax zal hem wel goed gescout hebben en wat in hem zien. Ajax heeft ook gewoon het geld om de 'gok' te nemen, dus hoop dat ie het goed zal doen.
5 maanden geleden
Ling komop zeg of Onana en andere wereldkepers niet kunnen blunderen. Oké hij was in zijn jonge jaren voor een club die wij niet hoogachten maar als hij niet presteert naar vermogen dan kan hij toch net als Vermeer naar die bewuste club verhuizen. Iedereen blij.
5 maanden geleden
Ik vind deze keeper ook niet het niveau hebben om bij Ajax 1ste keeper te kunnen worden. Echter was Onana in Jong Ajax ook een clown, dus wellicht zit ik ernaast. Kan me toch niet aan de indruk onttrekken dat deze jongen het niet gaat redden in Amsterdam, prove me wrong!
5 maanden geleden
Heel goed Telegraaf. Niet dus.
Om meerdere redenen maakt Ajax dit nieuws nog niet bekend en jullie zijn al weer bezig een hetze te laten ontstaan tussen mede- en tegenstanders tegen die jongen.
Is het dan zo belangrijk om de eerste te willen zijn met dit nieuws? Zorg nou ook eens voor een beetje rust rondom de club, zeker in deze periode van drukte, programma's, verschuivingen etc.
5 maanden geleden (gewijzigd)
Vooralsnog zie ik hem niet uitgroeien tot vaste keeper, maar de mensen bij Ajax hebben daar meer verstand van, dus laten we deze jongen het voordeel van de twijfel geven en hem steunen als volwaardig Ajacied.
5 maanden geleden
Van der Sar zal toch ook wel een stem in het kapittel hebben ?
 
5 maanden geleden
Omdat v d Sar een goede keeper is geweest is hij vanzelfsprekend ook een goede keepersscout?
Dan zou ieder ex-voetballer een goede talenten scout zijn, miskopen uitgesloten.
5 maanden geleden
Ik had graag Vermeer terug gezien bij Ajax. Voorbeeldig sportman prima karakter en bekend bij Ajax. Beetje vervelend behandeld door de zgn ‘harde kern supporters’ maar klasse Nederlandse keeper. Kan tzt Onana mogelijk opvolgen. Een goed gesprek verhelderd veel!

Laatste nieuws