Transparent
Inloggen
Sluiten

Speeldata bekend: Ajax op 30 april en 8 mei tegen Tottenham

18 april 2019 10:36 - UEFA.com
Foto: Pro Shots

Speeldata bekend: Ajax op 30 april en 8 mei tegen Tottenham; image source: Pro Shots

De UEFA heeft het speelschema voor de halve finales van de UEFA Champions League bekend gemaakt. Op dinsdag 30 april staat de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur op het programma, terwijl de return in de Johan Cruijff ArenA op woensdag 8 mei plaats zal vinden. Beide duels beginnen zoals gebruikelijk om 21:00 uur.

Tussen beide wedstrijden in zal de finale van de TOTO KNVB Beker gespeeld worden. De wedstrijd tegen Willem II is op zondag 5 mei en de aftrap is dan om 18:00 uur.

Meer op UEFA.com




Tags

tottenham speeldata uefa aftrap arena knvb speelschema

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Bekerfinale op 60% spelen. Onana-Mazaroui-Magallan-de Ligt-Sinkgraven-Ekkelenkamp-Vd Beek-schone(45 min) Dolber-Huntelaar-Lang.
+3/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Wel erg kort rust tussen de bekerfinale en de CL. Iedereen zal me hier wel voor gek verklaren maar ik zou veel spelers rust geven tegen Willem 2. Denk sowieso vier basisspelers. De CL is gewoon te belangrijk. De beker is leuk maar niemand zal er koud of warm van worden als je die wint. Daarbij is de kans groot dat je Willem 2 alsnog kan verslaan zonder enkele basisspelers. Als je zo dichtbij CL winst bent moet dat prioriteit nummer 1 zijn.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Eens, de beker is een mooie prijs voor de provincieclubs en Feyenoord.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Als je zo dicht bij een prijs bent, wil je die winnen ook. Iedere sporter. Ook Ajax na zoveel jaren. Natuurlijk wil iedereen de finale CL spelen, maar we willen ook allemaal Landskampioen worden. En jawel, velen willen ook de Beker winnen.
Als spelers en staf het gevoel hebben dat veel kan, moeten ze dat gevoel volgen. Een aangepast elftal voor de bekerfinale zou best kunnen, mits een 100% inzet.
We hebben een achtervolger uit 040 die iedere dag uitkijkt naar het moment dat Ajax er door heen zit. Dat zullen we ze toch niet gunnen, toch? Ik ga voor iedere prijs.
+5/-0

 
5 jaar geleden
Vergeet niet dat ze waarschijnlijk vrij weinig hoeven te trainen, veel wedstrijden en lichte training, echt beter gaat het niet worden. Grootste probleem is wat mij betreft dat er tussen 15 mei, laatste speeldag en 1 juni, evt finale CL geen wedstrijd is voor het echie.
+1/-0

5 jaar geleden
Juve had zijn spelers ook gespaard en je weet het resultaat, dus ik zeg ";Blijf in de flow" laat ze lekker hun ding doen op het veld ipv luieren langs de lijn.
+6/-0

5 jaar geleden
De bekerfinale kan dus blijven staan, maar de Graafschap-uit is nog steeds een probleem. Misschien moet de KNVB gewoon beide teams drie punten geven. Praten we er niet meer over :)
+7/-0

5 jaar geleden
De bekerfinale volle bak beginnen. KJH of Dolberg voor Schöne en gaan. Snel beslissen die onzin. Mooie wedstrijd is van ondergeschikt belang. In de rust Tadic, Ziyech en Neres er af halen. Sparen voor 8 mei. Beker meenemen, niet vieren, pas als de schaal in Amsterdam is ook de bekerviering meenemen.
+1/-0

5 jaar geleden
Hahahaha, wat een onbegrip op het psv netwerk. De jaloezie druipt er van af.
+1/-0

5 jaar geleden
Kom op zeg. Profs met nog even te gaan. Erger me dood aan PSV ,dat met zo’n soepel programma en rust het nog slecht doet. Wedstrijden met mazzel over de streep trekken. Man man man..
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei gisterenavond godts hato henderson hijbij hlynsson kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa zucht