Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax wil contract van Erik ten Hag verlengen'

18 april 2019 05:16 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax wil contract van Erik ten Hag verlengen"; image source: Pro Shots

Als het aan Ajax ligt, tekent Erik ten Hag een nieuw contract bij de club. Dat geeft directeur voetbalzaken Marc Overmars aan in gesprek met De Telegraaf. Formeel gezien moet de raad van commissarissen daar nog wel toestemming voor geven. "Een dezer dagen zullen we over Erik vergaderen en zetten we alles op een rijtje. Ik mag aannemen dat het er positief uitziet", aldus Overmars. "Erik is tot op heden erg succesvol en contractverlenging lijkt me goed voor de club Ajax."

Het succes van Ajax verbaast ook Overmars. "Twee jaar geleden speelden we de Europa League-finale. En dan denk je: dit is ons podium. Om de prijzen spelen in de Champions League is niet reëel meer. Dus toch", zo geeft hij aan. "We hebben de lat voor onszelf nu wel heel erg hoog gelegd. Deze prestatie elk jaar verwachten, is niet realistisch. Overwinteren is al redelijk uniek. Het doel wordt elk jaar de groepsfase van de Champions League te halen."

Na het seizoen kunnen de spelers op vakantie. Voor Overmars zit dat er de komende maanden nog niet in. "We gaan er alles aan doen om de key players langer hier te houden, want dat is dit seizoen ook gelukt. Frenkie gaat weg en daar zullen er heus nog wel één of twee bijkomen, maar het is de bedoeling de rest bij elkaar te houden", zegt hij daarover. "Onze spelers laten het stuk voor stuk zien op het allerhoogste podium. Op dat niveau oordelen de absolute topclubs over wel of niet kopen."




Tags

overmars hag allerhoogste dezer formeel players telegraaf vergaderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Zal de telegraaf wel van balen. Met hun hetze tegen ten Hag!
+4/-0

5 jaar geleden
Ik zeg doen. Hij heeft inmiddels aangetoond Ajax herkenbaar te laten spelen en ook laten zien dat hij leert van zijn fouten. Het is geen koppige man en lijkt me iemand die de kans moet krijgen om aan iets moois te bouwen. Verdient ook een salarisverhoging, want hij is er ook verantwoordelijk voor dat we zoveel miljoenen binnenharken dit jaar in de CL :)

Oh ja, en vooral om Valentijn Driessen te pesten =)
+7/-1

5 jaar geleden
Prima plan, Ten Hag heeft een contractverlenging zeker verdiend. Het wordt komend seizoen al lastig genoeg om weer een ander/nieuw team te kneden en op volle sterkte door te gaan. Dat is een grote uitdaging die je beter kunt doen met een -inmiddels- geknede trainer die de ins en outs kent dan ook een nieuwe trainer.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ben dit jaar aardig tekeer gegaan tegen ten Hag omdat zijn fouten zoals tegen Heracles thuis en uit punten gekost hebben.Ook Neres moest op de bank voor het ten Hag systeem maar eerlijk is eerlijk, hij leert van zijn fouten. Inmiddels speelt Neres, krijgen we geen Ajax twee meer te zien voor de competitie en de beker en heeft hij met zijn CL variant een gouden ei gelegd. Verlengen is dus een terechte beslissing. Als Marc nou uit die tweede geldwagen gewoon een vuilniszak met grote briefies op tafel legt voor de overige keyplayers buiten onze nieuwe Barca boys dan kan ten Hag volgend jaar aan zijn volgende kunststukje gaan werken.
+2/-0

5 jaar geleden
Hij maakt teams beter.
Bij Utrecht liepen ze met hem weg.
Hij staat open voor de mening van spelers en staf.
en wat het belangrijkste is zijn dialect begint te wennen.
+2/-0

5 jaar geleden
Terecht hoor. Heeft ook onpopulaire beslissingen genomen, waardoor spelers nog scherper werden. Donny was in het begin van het seizoen oké, maar zeker geen hoogvlieger. Zijn talent komt er nu wel uit, in de halve finale CL zelfs. Neres is hetzelfde verhaal. Ik ben benieuwd wat Dolberg gaat doen...
+1/-0

5 jaar geleden
Terecht natuurlijk. Goede spelers hebben is één ding, maar je moet er wel een hecht collectief van smeden! Erik heeft het erg zwaar gehad met kritiek vanuit alle kanten (en soms ook terecht!), maar verdient nu natuurlijk ook de credits voor de uitstekende resultaten. Koploper in de Eredivisie, bekerfinale behaald en de halve finale van de Champions League behaald. Ongeacht wat er de komende weken gaat gebeuren, verdient Erik ten Hag deze contractverlenging.

Nog 8 wedstrijden winnen! :)
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal