Transparent
Inloggen
Sluiten

Kaj Sierhuis: 'Ik ga keihard mijn best doen voor FC Groningen'

18 april 2019 05:10 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

Kaj Sierhuis: "Ik ga keihard mijn best doen voor FC Groningen"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf geeft Kaj Sierhuis aan dat Ajax komend weekend tegen FC Groningen niet hoeft te rekenen op hulp van de aanvaller. Sierhuis is momenteel verhuurd aan de Groningers en zal zaterdag volle bak gaan spelen. "Ik denk dat het voor Ajax één van de lastigste wedstrijden nog is, maar wij spelen nog voor play-offs om Europees voetbal. Ik speel nu bij FC Groningen, dat is het enige wat nu telt", aldus Sierhuis. "Het zou zuur zijn voor Ajax als ze het bij ons laten liggen, maar dat kunnen ze mij niet verwijten. Ik ga keihard mijn best doen voor FC Groningen en dan moeten zij maar laten zien dat ze beter zijn dan wij. Zo simpel is het."

Sierhuis keek als supporter wel naar de wedstrijd tegen Juventus. "Ik was wel wat nerveus. Mijn vrienden die uit bij Juventus zo’n wedstrijd spelen, dat is prachtig. Kippenvel. Ik was vol ongeloof dat ze dit nog wisten te flikken ook. In de groepsapp heb ik ze gefeliciteerd", zo geeft hij aan. "Alle jongens die er niet bij waren gaven aan dat het fantastisch was. Het is bizar eigenlijk. Op tv zie je ze dan losgaan met de supporters, het feestje binnen. Ik gun het ze van harte. Ik heb in bed nog even alles op social media bekeken en ben rustig gaan slapen."




Tags

sierhuis groningen kaj juventus bizar gefeliciteerd groepsapp groningers losgaan ongeloof slapen telegraaf zuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Hij heeft gelijk. Toch vindt ik dat we het moeten doen zoals Chelsea. Verhuurde spelers mogen niet uitkomen tegen de club van die ze eigendom zijn.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Kan ik begrijpen, maar ik vind juist van niet. Laat de speler lekker aantonen dat het mentaal goed zit bij hem en dat hij 100% geeft voor de club waar hij op dat moment voor uitkomt.
+2/-0

 
5 jaar geleden
Helaas is jou voorstel in de reglementen van de KNVB verboden. Don Leo heeft dit ooit eens geprobeerd toen 010 Robin Nelissen had verhuurd maar kreeg nul op zijn rekest.
+1/-0

5 jaar geleden
Heel simpel: Als Sierhuis weet uit te blinken dan heeft Ajax het dus heel slecht gedaan. Oplossing (simpel): draai het gewoon om.
+2/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal