Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitwedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 26 april

16 april 2019 23:01
Foto: Pro Shots

Uitwedstrijd tegen De Graafschap op vrijdag 26 april; image source: Pro Shots

Dankzij de historische stunt van Ajax in Turijn is de verplaatsing van De Graafschap - Ajax naar vrijdag 26 april definitief. De KNVB had deze wijziging al aangekondigd onder voorwaarde dat Ajax daadwerkelijk in de halve finale van de Champions League zou komen. Om die reden werden de competitiewedstrijden tegen FC Groningen en Vitesse al verplaatst.


Tags

graafschap aangekondigd groningen historische knvb turijn vitesse voorwaarde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Benieuwd wat ze dan met de bekerfinale gaan doen. Speeldata zijn toch 30 april en 7 mei voor de halve finale CL?
7 maanden geleden
De competitie stopt al op 12 Mei terwijl de evt. finale 3 weken later is op 1 Juni. Gaat Ajax dan maar 3 weken trainen? Bekerfinale is op 5 Mei en halve finale CL is 7 Mei. Wat een kansloze planning van de KNVB. Smeer het seizoen uit tot ergens eind mei net zoals in de grote competities. Dan kan je ook wat makkelijker schuiven met speeldata.
7 maanden geleden
Halve finale is 30 april en 8 mei, of 1 en 7 mei. Als het de 2e wordt staat de bekerfinale op de tocht. En de hele eindfase van de Eredivisie, want bij bekerwinst van Ajax is de nr 4 vrij van play offs. Ik weet niet of ze graag hebben dat de bekerfinale op 4 mei wordt gespeeld. En de bekerfinale moet voor de laatste speelronde gespeeld worden.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez basten blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc staafincident stengs tadic ziyech