Transparent
Inloggen
Sluiten

'Lokale driehoek verbiedt Jong Ajax - FC Twente'

16 april 2019 18:03 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Lokale driehoek verbiedt Jong Ajax - FC Twente"; image source: Pro Shots

Jong Ajax - FC Twente zal aanstaande vrijdag niet gespeeld worden. Dat weet De Telegraaf-journalist Jeroen Kapteijns te melden via Twitter. De lokale overheid is van mening dat de veiligheid niet gegarandeerd kan worden op Sportpark de Toekomst. Omdat Ajax en FC Twente het niet eens konden worden over verplaatsing naar de Johan Cruijff ArenA is de wedstrijd nu verboden.

FC Twente wilde graag dat het duel in de Johan Cruijff ArenA gespeeld zou worden, omdat de Tukkers aanstaande vrijdag kampioen konden worden. Bij een overwinning in Amsterdam zou de titel in de Keuken Kampioen Divisie een feit zijn. Omdat er op Sportpark de Toekomst 185 supporters in het uitvak plaats kunnen nemen en FC Twente verwacht dat er duizenden belangstellenden zijn, wilde het uitwijken naar de ArenA. Ajax wilde hier niet aan meewerken.




Tags

twente arena jong driehoek belangstellenden duizenden kapteijns overheid telegraaf titel uitvak verboden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Schijtziek van dat FC Rente...overal een vinger in de pap willen hebben. De stekker had er allang uit moeten zijn. 185 te weing, proberen de Arena, lukt niet dus moeilijk doen.
+4/-1

4 jaar geleden
En weer toegeven aan bedreigingen. Angst is een slechte raadgever. Zo creëer je een precedent. Laten zien dat je niet zwicht voor idioten. Optreden als dat nodig is. Daadkracht tonen. Allemaal teveel gevraagd in dit slappe Nederland.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.274 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn beuker boomen brobbey elsimao eredivisie excuus forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand tahirovic taylor vos