Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Ajax haalt uit in thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles

15 april 2019 21:56
Foto: Pro Shots

Jong Ajax haalt uit in thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles; image source: Pro Shots

Jong Ajax heeft maandagavond een ruime overwinning behaald tegen Go Ahead Eagles. De ploeg was met 5-2 veel te sterk voor de Deventenaren. Jong Ajax kwam na drie minuten nog wel op achterstand na miscommunicatie tussen Dominik Kotarski en Dean Solomons. Twee minuten later wist Lassina Traoré echter al voor de gelijkmaker te zorgen en vlak voor rust kwam Jong Ajax op voorsprong via een benutte vrije trap van Perr Schuurs.

Na rust kwam Go Ahead snel op gelijke hoogte, maar via Danilo Pereira kwam Jong Ajax een paar minuten later alweer opnieuw op voorsprong. De Eagles moesten weer op zoek naar de aanval en daar wist Jong Ajax optimaal van te profiteren. Zowel Traoré als Pereira wist voor de tweede keer te scoren, waardoor een 5-2 overwinning het resultaat was.

Dankzij de overwinning is Jong Ajax weer een plek gestegen in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van Michael Reiziger staat nu op de zevende plaats. RKC Waalwijk en TOP Oss hebben weliswaar evenveel punten, maar het doelsaldo van Jong Ajax is beter. De verschillen op de ranglijst zijn echter zo klein dat als Jong Ajax aanstaande vrijdag verliest van FC Twente de ploeg afhankelijk van de resultaten op de andere velden zou kunnen afzakken naar de elfde plaats.

Jong Ajax maakt nog een kleine kans op de vierde periodetitel. Met tien punten staat het op een gedeelde tweede plaats. Al heeft Almere City een voorsprong van vijf punten met nog vier wedstrijden te spelen.




Tags

jong eagles traore danilo dean kotarski michael oss periodetitel reiziger rkc schuurs solomons twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
En weer blijven Traore en Pereiro doelpunten maken. Hopelijk hebben Gravenberch, Cherny en Noa Lang ook goed gespeeld.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson johanssen kiki kpmg kroes medic mislintat nahoj praag rensch rulli rvc sosa sutalo teze twente voorkennis wijs