Transparent
Inloggen
Sluiten

Martin Ødegaard: 'Ajax is een mooie club, maar ik wil niet verder speculeren'

14 april 2019 19:32
Foto: Pro Shots

Martin Ødegaard: "Ajax is een mooie club, maar ik wil niet verder speculeren"; image source: Pro Shots

Martin Ødegaard werd in gesprek met Fox Sports gevraagd of hij open zou staan voor een transfer naar Ajax. "Ik wil de geruchten niet verder voeden", aldus Ødegaard. "Ajax is een mooie club, maar ik wil niet verder speculeren. Ik weet niet wat er waar is van wat er in de media wordt geschreven."

De Noorse middenvelder zou 20 miljoen moeten kosten volgens de geruchten. "Ik heb daar om eerlijk te zijn niets over gehoord", zo gaf hij aan. "Het zijn alleen maar geruchten, maar dat is onderdeel van voetbal en daar moet je mee om gaan. Mijn focus ligt alleen bij Vitesse en de laatste wedstrijden. We moeten play-offs halen. Ik weet niet of het waar is of niet."

Ødegaard staat nog altijd onder contract bij Real Madrid. Of dat na dit seizoen nog steeds zo is, durft hij niet te zeggen. "In de zomer zullen we samen een beslissing nemen", zei hij daarover. "Speeltijd is voor mij belangrijk en dat zal in Madrid altijd moeilijk worden. We zullen iets moeten vinden dat voor alle partijen goed is."


Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 maanden geleden
Deze jongen is wat mij betreft meer dan welkom. Hij heeft techniek, overzicht, een mooie trap en is nog jong. Bij ons zal hij zich een vis in het water voelen.
5 maanden geleden
Veel te wisselvallig en 20 miljoen is natuurlijk op niks gebaseerd.
 
5 maanden geleden
Daarbij: Niet slim genoeg, zowel binnen als buiten het veld. Was ie met zestien direct naar Ajax (of Vitesse) gegaan, dan was ie nu een miljoenenaankoop geweest in plaats van ergens gestald.
 
5 maanden geleden
Niet iedereen zegt zomaar nee tegen Real Madrid
5 maanden geleden
20M is te duur, maar ik denk dat dit een jongere en betere versie van Schöne is.
 
5 maanden geleden
Dat ben ik met je eens qua potentie bij deze jongen. Ik denk dat als hij volgend seizoen een jaartje onder mentorschap van Lasse kan draaien bij ons, dat je er dan een hele bruikbare speler bij hebt in de selectie.

Maar dan nog blijft die 20 mio wel erg veel hoor. Als dit een jongere en betere versie van Schöne is, moeten we misschien wel de omgekeerde vraag stellen.... Zouden we op dit moment 8 tot 12 miljoen willen neerleggen voor een jonge Lasse Schöne?
Als het antwoord hierop "nee" is, dan is ook die 20 miljoen die Real Madrid voor Odegaard zou willen hebben teveel.

Laatste nieuws