Transparent
Inloggen
Sluiten

Kik Pierie: 'Ik ben in Amsterdam gekeurd'

14 april 2019 17:22
Foto: Pro Shots

Kik Pierie: "Ik ben in Amsterdam gekeurd"; image source: Pro Shots

In gesprek met Fox Sports heeft Kik Pierie bekent hij afgelopen week bij Ajax is geweest. "Ik weet niet wie er door de bosjes heeft lopen gluren. Ik dacht 'ik doe een capuchon op en ik zorg dat ik niet herkenbaar ben'. Toch ben je gezien", aldus Pierie. "Maar dat is bij een club als Ajax bijna onmogelijk. Ik ben in Amsterdam gekeurd."

Rond is de transfer nog niet. "Er is nog helemaal niets getekend. In de media staat wel al van alles. Dat is toch gek", zo gaf hij aan. "Er zijn nog geen contracten getekend, maar dat de clubs al een tijdje aan het praten zijn, lijkt me duidelijk. Het kan nog alle kanten op, maar de kans is aanwezig dat ik naar Ajax ga."


Discussieer mee op de forums


Tags

pierie gekeurd bekent bosjes fox herkenbaar zorg

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.067 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

bedreiging bevolking chelsea china correctie dwtk fier gedeeltes hersenspinsels houder irak iran kernkoppen kernwapens koen kremlin luigitentorioabc mond navo nederland potter rusland schijt sleepwet snowden tijdreizen vage valbommen vetorecht volkel