Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'Vandaag ging het lekker'

13 april 2019 20:52

Klaas Jan Huntelaar kreeg in gesprek met Fox Sports de vraag of hij hongerig was. "Dat ben ik altijd. Vandaag ging het lekker", aldus Huntelaar. "Ik vond mijn eerste treffer de mooiste."

De spits vond het geen walk in the park. "Maar het was wel een ploeg die zelf wilde voetballen, dus dat is altijd lekkerder", zo gaf hij aan. "Voor hunzelf ook. Je kan ook met 4-0 verliezen dat je als ploeg helemaal niets doet. Zij hadden wel de intentie om zelf ook wat te doen en dat is voor beide kanten altijd leuker. Voor het publiek ook."

The Hunter was niet helemaal tevreden over het spel in de eerste helft. "We hadden er nog iets meer druk op kunnen zetten. Iets beter uitspelen en dat soort dingen", zei hij daarover. "Ik moest van de trainer zelf het voortouw nemen en er voor gaan. We moesten veel goals maken. Uiteindelijk hebben we er zes gemaakt, maar ook twee tegen. Het was wel oké."




Tags

huntelaar fox hongerig hunter hunzelf lekkerder park voortouw walk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.253 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao gaal godts goedkopere hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk medic praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo tahirovic taylor twente vos wijs