Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax betaalt minimaal vier miljoen euro voor Kik Pierie'

12 april 2019 08:58 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax betaalt minimaal vier miljoen euro voor Kik Pierie"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax minimaal vier miljoen euro zal betalen voor Kik Pierie. Dat bedrag kan in de toekomst nog iets oplopen. De verdediger van sc Heerenveen zal een contract voor vijf jaar in Amsterdam gaan tekenen. Pierie heeft in Friesland nog een contract voor een jaar.

De jeugdinternational werd donderdag op zijn vrije dag medisch gekeurd in Amsterdam. Het bezoek had geheim moeten blijven, maar hij werd herkend door enkele jeugdspelers van Ajax.




Tags

pierie friesland heerenveen herkend telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden (gewijzigd)
Prima verantwoord bedrag. Op het eerste oog vrij veel voor zo'n jonge speler, maar Ajax kan het zich veroorloven en zo is Heerenveen ook blij, zeker als je ziet hoe zo'n Willem II nu profiteert van de Frenkie's transfer.
+2/-0

5 jaar geleden
Ik blijf het een vreemde koop vinden, is het voor de toekomst of voor komend seizoen ?? En Mangallan?? Ik zie niet wat Pierie nu extra heeft. Maar desalniettmin welkom bij de mooiste club en ik hoop dat hij mij er volledig naast laat zitten.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Iemand vanuit de subtop eredivisieclub terug bonjouren naar de keuken kampioen divisie is een vreemde stap.
+1/-0

 
5 jaar geleden
De Ligt is ook 19 dus leeftijd zegt niks. Cerny is 22 en speelt in Jong.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Ben eerlijk gezegd niet zo op de hoogte van hoe goed hij nu al is, maar als ie ook linksback kan spelen kan het zomaar voor direct zijn. Als Tagliafico weg gaat zit er niet veel achter. Ik vind echt dat Sinkgraven te kort komt (snap niet dat die gast niet 24/7 in het krachthonk heeft gezeten tijdens zijn blessure) en verder hebben we niet echt een alternatief toch?
+2/-0

 
5 jaar geleden
En MalleJan gaat nooit wat worden. Bizar grote fout van de scouting.
+1/-1

5 jaar geleden
Het is altijd voordelig voor Ajax om jonge spelers te kopen, hij kan in jong Ajax leren omgaan met het Ajax systeem en zomaar als de nood aan de man is instromen. Tel uit je winst!!!!
+1/-0

5 jaar geleden
Hier kan ik me wel in vinden.
Geen garantie dat hij uitgroeit tot een volwaardige Ajax speler maar een Ajax speler levert deze investering weer ruim op.
Hij is jong en talentvol.
Ik vrees alleen dat we snel meer nieuws krijgen maar dan in de vorm van Scherpen.
Die is ook jong maar talentvol nee.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Voor 4 miljoen kan je hem ook weer slijten.
Een Ajaxspeler levert nu eenmaal meer op tot grote frustratie van PSV en Feyenoord.
+2/-0

5 jaar geleden (gewijzigd)
Ik hoop dat het wat is, maar we kopen dus een verdediger van een club die in 29 Eredivisie wedstrijden (waarvan Pierie er 26 heeft gespeeld) 64 tegentreffers heeft geïncasseerd. Hebben ze een enorme kutkeeper of is de verdediging ook niet veel soeps?
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal