Transparent
Inloggen
Sluiten

'Kik Pierie ondergaat medische keuring bij Ajax'

11 april 2019 21:53 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Kik Pierie ondergaat medische keuring bij Ajax"; image source: Pro Shots

Ajax is dicht bij het aantrekken van Kik Pierie. Dat weet onder meer De Telegraaf te melden. De verdediger van sc Heerenveen onderging donderdag een medische keuring bij Ajax en sprak ook met Erik ten Hag. Beide clubs zijn nagenoeg eens over de transfersom, terwijl er voor de 19-jarige verdediger een meerjarig contract klaar ligt.

Meer op De Telegraaf


Discussieer mee op de forums


Tags

keuring pierie hag heerenveen nagenoeg onderging telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Kik, van harte welkom, ook al beschouwd men je als ideale schoonzoon, ik heb vertrouwen in je als aanwinst voor Ajax. Veel succes en laat ons en jezelf genieten en vele prijzen pakken met onze mooiste club van de wereld.
+3/-0

1 jaar geleden
Met alle respect, maar hij is onderdeel van een van de slechtste verdedigingen in Nederland. Met zulke aankopen worden we niet beter. Is mss. iets voor de toekomst. Om volgend seizoen minimaal hetzelfde niveau te halen moeten er heel andere aankopen worden gedaan. Die wss ook veel duurder zijn. Maar geld mag geen obstakel zijn. Dat is er in overvloed.
+1/-2


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.071 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

aarde acteert antony beademen beademing bloedvatafwijkingen corona deeltje downforce dwtk fier flut heelal higgs koen lichtsnelheid luigitentorioabc mond natuurkunde omvang ontsnappingsenergie potter racisme tadic theorie tijdreizen toegenomen vergelijkingen wetenschappers zzp