Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We hebben over het algemeen een goede wedstrijd gespeeld'

10 april 2019 23:21

Donny van de Beek was het in gesprek met Veronica eens met de opmerking dat Ajax zich opnieuw had weten te meten met de top van Europa. "We hebben over het algemeen een goede wedstrijd gespeeld. We hebben er heel veel energie ingelegd", aldus Van de Beek. "Je ziet dat het wel moeilijk is om kansen te creëren. Zij staan als een blok achterin. Maar het enige zonde is dat je nog vlak voor rust die goal weggeeft. Vlak voor rust mag dat niet. Maar na rust hebben we ons goed herpakt en uiteindelijk kunnen we met dit spel tevreden zijn."

De middenvelder vond de fase net na rust de sterkste fase van Ajax in de wedstrijd. "We hadden veel pressing. Scoorden toen ook en begonnen gelijk met druk zetten", zo gaf hij aan. "Die tweede goal was net buitenspel, dat was jammer, maar dat was denk ik wel een goede fase. Zij hebben met Costa nog wel op de paal geschoten, maar verder hebben ze niet heel veel kansen gehad. Wat dat betreft hebben we het ook goed gedaan."

Van de Beek had wel een kritisch punt. "Die goal vlak voor rust mag natuurlijk niet. Hij mag niet zo vrij inkoppen. Dat is wel iets om op terug te kijken. Voor de rest hebben we het goed gedaan", zei hij daarover.


Bij dit bericht is de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Laatste nieuws