Transparent
Inloggen
Sluiten

Matthijs de Ligt: 'Er zit nog veel meer in'

10 april 2019 23:09

In gesprek met Veronica gaf Matthijs de Ligt aan genoten te hebben van de wedstrijd tegen Juventus. "Het was een intense wedstrijd. De sfeer zat er al meteen goed in. In de eerste helft was er eigenlijk vrij weinig aan de hand. Wel een paar kansjes voor hun, maar wij hadden ook een paar kansen. En dan valt net voor rust de 0-1", aldus De Ligt.

De aanvoerder van Ajax ging verder: "We weten dat het geen zin heeft om tegen Juventus voorzetten te gaan geven. Daar spelen ze op. Je moet de bal rond laten gaan en dan wachten op een gaatje. In de eerste helft hadden we een aantal kansen. Je brengt ze ook niet snel in de counter als je de bal verliest. Dat hebben we over het algemeen redelijk gedaan."

Gevraagd werd aan De Ligt hoe hij zelf naar de kwaliteiten van de ploeg kijkt. "We hebben een team met veel potentie. In Champions League wedstrijden komt dat er volledig uit. Dan geven we volle bak, zetten we druk, werken we voor elkaar en laten we mooie dingen zien", zo gaf hij aan. "Qua team staan we niet voor niets in de kwartfinale. Dat zie je vandaag ook. Er zit nog veel meer in. In de uitwedstrijd zullen we dat ook weer moeten brengen. Juventus is thuis altijd sterk, dus dat zal lastig worden."




Tags

juventus counter gaatje intense kansjes veronica

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal