Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic beste speler van Eredivisie in maart

5 april 2019 17:46 - Eredivisie CV
Foto: Pro Shots

Dusan Tadic beste speler van Eredivisie in maart; image source: Pro Shots

Dusan Tadic is door de Eredivisie uitgeroepen tot Speler van de Maand maart. De Serviër is op basis van wedstrijdstatistieken van Opta Sports de beste speler van afgelopen maand. Tadic wist in maart 4 doelpunten te maken, gaf 1 assist, creëerde 14 kansen en gaf 21 voorzetten. Tadic volgt daarmee Frenkie de Jong op, die de beste speler van februari was. Van oktober tot en met december was ook al drie maanden op rij een Ajacied de beste. Respectievelijk Hakim Ziyech, Nicolás Tagliafico en nogmaals De Jong kregen toen de prijs.

Logischerwijs staat Tadic ook in het Elftal van de Maand. Hij is daarmee wel de enige speler van Ajax die dat behaald heeft. Op de bank zitten Daley Blind en David Neres.

Meer op Eredivisie CV




Tags

tadic eredivisie jong blind creeerde neres opta tagliafico wedstrijdstatistieken ziyech

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Tadic is in bloedvorm! Heerlijke speler die het hele elftal beter maakt. De gedrevenheid van hem heb ik in de afgelopen jaren vaak gemist bij Ajax. Mensen die voorop willen én kunnen gaan in de strijd.
+2/-0

5 jaar geleden
Tadic geeft waar voor zijn geld, en Ajax moet daar nog meer van profiteren door te eisen dat hij nog een jaartje blijft. Ik ben zeer benieuwd wat voor prijzen Ajax binnen gaan slepen want wij staan nog steeds met lege handen en dat rot liedje "Helemaal niets" in Amsterdam kan nog steeds werkelijkheid worden.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje begeleiding berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki liverpool lucht metz mikautadze mum rensch sevic sosa sutalo zucht