Transparent
Inloggen
Sluiten

Statement F-Side: 'Geen plek voor kakkerlakken binnen onze club'

4 april 2019 17:13 - F-Side
Foto: Pro Shots

Statement F-Side: "Geen plek voor kakkerlakken binnen onze club"; image source: Pro Shots

Via een statement gericht aan FC Emmen-doelman Kjell Scherpen laat de F-Side weten dat hij wat hun betreft niet welkom is bij de club. "Je hebt nog geen jaar geleden een mooi interview gegeven. Voor het eerst in de eredivisie. Men vraagt je wat en je geeft eerlijk antwoord. Je favoriete club is Feyenoord, je grote droom is daar keeper te worden. Je kan niet wachten om in de badkuip je debuut te maken", zo beginnen ze.

Ajax is echter geïnteresseerd in de jeugdinternational. "Dat is eigenlijk best gek, want je weet dat je zelf nog nooit op een goede redding bent betrapt. Ja, je bent een lange slungel, maar daar heb je het dan ook mee gehad", zo geeft de F-Side aan. "Na jouw recente uitspraken van vorig jaar zou je denken geen seconde te hoeven nadenken en weer de media op te gaan zoeken dat je nooit naar ‘020’ zou gaan. Maar het hypocriete in je komt boven en waarschijnlijk ook wat centjes die je kan gaan verdienen. Je vindt Ajax opeens de beste club van Nederland zoals je dat gisteren op tv wist te vertellen. Opeens heb je wel oren naar een overgang naar de beste club van Nederland."

De F-Side zit echter niet te wachten op zijn komst. "Waar geen discussie over is, is dat er geen plek is voor kakkerlakken binnen onze club. Niet welkom, ga lekker in de Kuip zitten of bij FC Emmen de local hero uithangen, maar wij kunnen niet bouwen op een keeper met voorkeuren voor kakkerlakken, daar hebben we er helaas al een van rond dwarrelen", aldus de F-Side.

Meer op F-Side


Discussieer mee op de forums


Tags

side statement emmen nederland badkuip betrapt centjes dwarrelen eredivisie feyenoord hero hypocriete kuip local scherpen slungel uithangen voorkeuren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


1 jaar geleden
Dat mensen dat Feyenoord nog zo serieus nemen. Ik vergeet soms dat dat een nog bestaande club is
+5/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Nou dan wordt het tijd voor een grote schoonmaak binnen de F-Side, want die zijn het die zich gedragen als "beestjes" (laten we het maar netjes houden).

Verder vraag ik me af of het dezelfde gasten zijn die de club steunden in de EL onder Peter Bosz. Of was dat geen Feyenoorder, omdat hij Ajax mooi voetbal liet spelen? Over hypocrieten gesproken. Maar ja, vergeetachtigheid is een van de symptomen van overmatig alcohol- en drugsgebruik.


@De rotte appels binnen de F-Side: Jullie zijn vanuit Ajax-kant de reden dat de klassieker al jaren dood is, dat men het niet aandurft om uitsupporters toe te laten. Natuurlijk heeft Feyenoord ook zo een groepje, jullie zijn gewoon 1 pot nat. Jullie houden je bezig met randzaken en maken het voetbal kapot voor de goedwillende fans.
+14/-1

Triest gedoe man, schenk die lui toch geen aandacht met hun "verklaring". Ik kan me niet voorstellen dat de hele F-side hier achter staat, het lijkt weer om zo'n invloedrijk vocaal clubje te gaan.
+11/-0

1 jaar geleden
Deze soort van rivaliteit heb je overal. Geen aandacht aan besteden en door gaan. Buiten alle commotie om vindt ik het gewoon een slechte keeper.
+2/-0

1 jaar geleden
Scherpen zei iets doms op zijn elfde. Deze gasten van de F-side hebben nog niet eens de verstandelijke vermogens van een 11 jarige. Dit is het het uitschot dat het voor de goedwillenden verziekt.
+2/-0

1 jaar geleden
Die galbakken spreken van "onze" club. Nou, de club zou dat geteisem maar wat graag lozen. Net als 99% van de AJAX fans. Gewone farsoenlijke mensen met gezonde passie voor "onze" club.
+2/-0

1 jaar geleden
Ik ben het niet met bovenstaande reacties eens. Die jongen heeft vorig jaar nog aangegeven voor Feijenoord te zijn (dus niet alleen toen hij 11 jaar was). Ik hoef hem niet bij onze club als keeper, afgezien dat het feit dat gewoon een middelmatige keeper is. Verder kan je wel mooi Peter Bosz als voorbeeld noemen maar die gaat niet overal lopen verkondigen dat hij voor Feijenoord is (ondanks dat hij daar gespeeld heeft wilt dat niet zeggen dat hij een echte Feijenoorder is).


Verder heb ik zelf niks met de F-side te maken maar ik snap de statement heel goed.
+2/-5

 
1 jaar geleden
Ik noem Peter Bosz als voorbeeld, omdat er duidelijk staat: "Waar geen discussie over is, is dat er geen plek is voor ka**erlakken binnen onze club."

Lekker hypocriet als ze hem dan wel accepteerden, toch? En nee, hij riep niet dat hij voor Feyenoord was, hij speelde alleen maar even 150+ wedstrijden voor Feyenoord en was er TD, maar nee, hij is geen echte Feyenoorder. Grappenmaker. :)
+4/-0

1 jaar geleden
Naast dat deze matige keeper geen liefde voor Ajax koestert, heeft hij ook nog een matige boertige uitstraling/kop.. die niet bij Ajax, maar wel bij PSV (Zoet) of Feyenoord hoort.
+1/-3

 
1 jaar geleden
Net als Jasper Cillessen zeker. Hou op man.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Terecht, Jasper Cillissen heeft voor mij niet echt een uitgesproken persoonlijkheid (hij zou bv niet mijn eerste keus zijn om samen een hotelkamer mee te delen), maar is wel degelijk een grote persoonlijkheid op het veld. Ben al langer dan 50 jaar Ajacied en kan je mededelen dat persoonlijkheden binnen Ajax voor de grootste successen hebben gezorgd. Daarom denk ik dat Ajax wel degelijk moet investeren in persoonlijkheden die de chemie op het veld en in de kleedkamer versterken. Oh, en voor de rest die nog reageert: ik als Amsterdammer heb een gore tyfushekel aan politieke correctheid.
+2/-1

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik ook toevallig. En naar mijn mening hadden types als bv Henning Jensen, Edo Ophof, Leo van Veen, Jesper Olsen, Gerald Vanenburg, Stefan Petterson, Wim Jonk, Dennis Bergkamp en Keje Molenaar echt de uitstraling van een gemiddelde keeper van Emmen. Maar zijn het allen wel zeer belangrijk geweest voor Ajax. Jouw mening deel ik dus echt niet. Nog even afgezien dat wij ons allemaal afvroegen wat wij met een keeper van NEC moesten als het grote Ajax zijnde.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Denk dat we verschillen qua mening over wat wel of niet een persoonlijkheid is. Denk namelijk dat bijvoorbeeld een Petterson wel degelijk een (innemende) persoonlijkheid is en zo zijn er wel meer uit jouw rijtje. Persoonlijkheid behelst niet alleen maar uitbundigheid en/of extraversie maar is een complex aantal factoren. Bovendien hebben we het in dit spraakmakende geval over voorkeur. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar iemand met een Ajax-hart en niet naar iemand die om financiële redenen Ajax de voorkeur geeft. Mijn voorkeur dus, en geen enkele pc-deugtrut kan die beïnvloeden.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben verre van een pcdeugtrut :-) Iedereen werkt voor geld. Ook jij en ik. Als jij morgen voor 6 ton per jaar in Valencia met 12 zonuren per dag straatklinkers kan vijlen doe je het ook.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Ik ben bang dat er op dit moment ongeveer evenveel Amsterdammers bij Feyenoord en PSV spelen als bij Ajax.
+1/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Dat is niet mijn punt. Mijn punt is dat Ajax zowel op voetbalkwaliteit als op persoonlijkheid zou moeten selecteren.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Come-back Kid. Ik zou wel eens willen weten hoe jij er uitziet.
+2/-0

 
1 jaar geleden
Mag niet mopperen, ventje.
+1/-0

1 jaar geleden
Te triest voor woorden. Eerst jezelf belachelijk maken met een spandoek tegen de 19-jarige keeper van Emmen die overigens net zijn broer heeft verloren, en vervolgens de dag erna het noodzakelijk vinden om er een statement over te geven.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Sneu gedrag in Emmen, sneu gedrag om vervolgens nog een statement te schrijven daarna. Het zal mij een worst wezen of iemand voor Feyenoord, PSV of een andere club is. Als hij onder contract staat bij Ajax verwacht ik gewoon dat ze goed voetballen. Een Siem de Jong mag dan een zogenaamde ‘ras-Ajacied’ zijn, voetballen kan ie niet. Overigens vind ik Scherpen ook geen Ajax-materiaal. Maar om een 19 jarige jongen zo aan te vliegen, omdat ie als puber iets heeft gezegd en terwijl ie net een heftige periode heeft doorgemaakt, gaat echt te ver. Schaam je kapot. Dit heeft ook niets te maken met fan zijn van Ajax.
+4/-0

1 jaar geleden
Gelukkig nemen de meesten hier afstand van de beschamende en primitieve F-side actie. Beetje de naweeën van het jaren 80 hooliganisme, zo zie ik het. Kom op, "heren". Kappen met die domme stammenstrijd die niet meer van deze tijd is. Tegenwoordig hebben wij respect voor de tegenstander, zoals het Madrileense publiek in 1996 respect voor Ajax had. Zoals het Turijnse publiek dat vorig seizoen Ronaldo een staande ovatie gaf na diens omhaal. Zoals ikzelf toen ik twee jaar geleden voor F'noord applaudiseerde toen ze verdiend kampioen werden. Waar blijft de veroordeling van deze actie door de Ajax-leiding? Kom op, Sar! Je bent nota bene zelf keeper!
Overigens vind ik Kjell Scherpen ook niet zo'n topper voor ons, maar dat terzijde.
+6/-0

 
1 jaar geleden (gewijzigd)
Nederland is net twee minuten vliegen breed. Veel te klein voor al die rivaliteit dus. Dat achterhaalde stammengedoe moet inderdaad echt eens afgelopen zijn.
+3/-0

 
1 jaar geleden
Ben het hier bijna volledig mee eens, alleen dat klappen voor Feyenoord gaat me net ietsjes te ver.
Verder denk ik dat de media dit enorm opblaast door dit soort berichten te publiceren, waardoor de mensen die verantwoordelijk zijn voor het spandoek, krijgen wat ze willen: nóg meer aandacht. Ook het veelvuldig in beeld brengen van het spandoek, kap er nou mee, laten we ze dood negeren.
Er worden al jaren spandoeken verwijderd uit stadions, zelfs de meest onschuldige teksten, maar deze mocht gewoon blijven. Heel vreemd, vooral omdat het gaat om een jongen die niet zo lang geleden iets verschrikkelijks heeft meegemaakt. Ik vind dat de wedstrijdleiding in Emmen ook flink tekort heeft geschoten.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Wat zit jij nou te kakelen over tegenwoordig hebben wij respect en dan verwijzen naar een wedstrijd uit 1996. Lol. 23 jaar geleden... 1 jaar voor de ‘stammenstrijd’ in Beverwijk.
+1/-0

 
1 jaar geleden
Dan is die stammenstrijd ook alweer 22 jaar geleden, als mijn telraam het niet laat afweten. Nog even afgezien dat dat geen "toevallige" ontmoeting was. Het had voorkomen kunnen worden. Ook vanaf onze kant.
+1/-0

1 jaar geleden
Tsjonge jongen....Zucht, heeeele diepe zucht.........
+1/-0

1 jaar geleden
Vind het inderdaad hoog tijd voor Ajax om hier wat van te zeggen, die ééncelligen van de F-side brengen onze club in diskrediet met dit soort onzinnige statements. Je druk maken over dingen die jongetjes van 12 een jaar of tig geleden hebben gezegd.... pfffff
+1/-0

1 jaar geleden
Toen ik 'elf jaar' oud was, riep ik tegen een buurman in de straat tijdens een ruzie met iemand,'bemoei je er niet mee, zwarte!' Excuses die zelfde avond nog oprecht aangeboden trouwens, maar dat terzijde. Die man zegt me tot op de dag van vandaag nog altijd gedag, heeft het er nooit meer over gehad en of een opmerking naar gemaakt, vraagt hoe het met de verkoop van mijn boek gaat, of ik het nog altijd fijn vind om alleen te wonen, of hoe het met mijn nieuwste schrijfproject gaat. Moraal: moeten we echt boos blijven op wat een elfjarig ventje ooit een keer schreef of heeft gezegd? Kom op zeg, natuurlijk zou ik vandaag de dag nooit zoiets roepen tegen iemand met een donkere huidskleur! En Scherpen zou zoiets nu ook niet meer tweeten, dus laat die lui even een leven gaan leiden in plaats van met domme spandoeken in het rond te wapperen.
+4/-0

1 jaar geleden (gewijzigd)
Ik geloof het bijna niet. Neemt de F-Side echt de moeite om een punt te maken van oude tweets die destijds door een jongetje van 11 -dat toevallig is uitgegroeid tot een goede keeper en wat mij betreft potentiële aanwinst voor Ajax- ooit de ether in geslingerd zijn?
Sorry hoor, maar hoe wil je ooit nog serieus genomen worden als je je zo onnozel presenteert. Het komt neer op levenslang voor een 11 jarige voor het stelen van een appel.
Get a life!
+3/-0


Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 36.068 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws
Tagcloud

allereerst arrest barcelona basten betweter black boa bosman box bunker chelsea control corona donvito dwtk fier gemeente gotze koen liverpool luigitentorioabc milan nederland onzin potter rijkaard schudden smiley uitstraling wereldtoppers