Transparent
Inloggen
Sluiten

Klaas Jan Huntelaar: 'We staan in ieder geval wel bovenaan nu'

3 april 2019 22:49

In gesprek met Fox Sports was Klaas Jan Huntelaar het eens met de opmerking dat hij best geduldig moest zijn. "Vandaag was het dan zo ver. Ik wist dit van te voren al, dus dan is het minder lastig. Maar natuurlijk wil je zo vaak mogelijk spelen en vandaag was het zo ver", aldus Huntelaar. "Het was een lekkere wedstrijd. We begonnen goed. Lekker om dan ook te scoren in een wedstrijd die je goed wint. Op het eind jammer genoeg nog twee goals tegen, maar we staan in ieder geval wel bovenaan nu."

De spits vond het geen zakelijke overwinning. "Elke overwinning moet uiteindelijk zakelijk zijn. Zij begonnen ook goed in het begin en speelden veel lange ballen, waren wat opportunistischer. Uiteindelijk gaat het er om wat we zelf laten zien", zo gaf hij aan. "Ik denk dat we een paar goede combinaties hadden en maakten een paar mooie goals. We hadden nog verder uit moeten lopen, maar uiteindelijk een goede overwinning."

De treffer tegen FC Emmen was zijn honderdste in de Eredivisie in het shirt van Ajax. Gevraagd werd welke hij nou zelf de mooiste vond. "Die omhaal tegen Heracles was wel mooi, maar er zijn genoeg mooie. Ik zou het eigenlijk niet weten", zei hij daarover.




Tags

huntelaar combinaties emmen eredivisie fox heracles honderdste opportunistischer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal