Transparent
Inloggen
Sluiten

FC Groningen: 'Zeer ongelukkig met verplaatsen van wedstrijd tegen Ajax'

2 april 2019 12:26 - FC Groningen
Foto: Pro Shots

FC Groningen: "Zeer ongelukkig met verplaatsen van wedstrijd tegen Ajax"; image source: Pro Shots

Via een statement op de officiële website heeft algemeen directeur Hans Nijland van FC Groningen aangewezen zeer ongelukkig te zijn dat de KNVB zo laat besloten heeft om de wedstrijd tegen Ajax te gaan verplaatsen. De club had dit eerder van de voetbalbond willen horen, omdat er inmiddels duizenden kaarten zijn verkocht.

Nijland beseft heel goed dat supporters die een kaart gekocht hebben mogelijk gedupeerd zullen worden. "Dat vinden wij uitermate vervelend", aldus Nijland. "De KNVB heeft ons een aantal weken terug op de hoogte gebracht van de overweging om wedstrijden te verplaatsen, waaronder die van ons tegen Ajax. In het algemeen belang van het Nederlands voetbal stonden wij er destijds voor open om hierin mee te denken."

De algemeen directeur gaat verder: "Wij hebben toen wel aangegeven dat we een eventuele verplaatsing ruim vóór de start van de vrije kaartverkoop wilden horen. Minder dan drie weken voordat de wedstrijd wordt gespeeld, is deze alsnog verplaatst naar zaterdag. Zeer teleurstellend."

Meer op FC Groningen


Tags

groningen nijland ongelukkig knvb aangewezen beseft duizenden gedupeerd hans hierin overweging uitermate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Schitterend die afgunst, 1 van de redenen dat ik Aacied ben.
 
7 maanden geleden
Mwoah, ik vind dit niet echt afgunst. Hij zegt duidelijk dat ze voor een verplaatsing waren in het belang van het Nederlandse voetbal, maar dat ze het eerder wilden weten ivm de kaartverkoop. Dat heeft de knvb nagelaten. Ik kan me zijn boosheid daarover wel voorstellen. Laten we het erop houden dat de knvb niet best met de materie omgaat.
7 maanden geleden
Lijkt me dat de KNVB dit ook eerder had kunnen beslissen. Nijland heeft een punt.
 
7 maanden geleden
Mee eens. Het is alleen jammer dat alle shit hierover in de media en op social media weer op het bord van Ajax komt. Het is ook maar net hoe de titel van een artikel wordt neergezet en het is weer onze schuld.
Gelukkig zijn we strijdbaar en gaan we onverstoord verder in ons "3-gangen-diner"..????????❤????
7 maanden geleden
Hij heeft inderdaad een punt. De KNVB had hier beter (sneller) moeten communiceren.
7 maanden geleden
Speel gewoon volgens het competitie schema. De wedstrijd tegen Zwolle was nou ook niet bepaald een makkie en in het voordeel. Sterker nog, als we die al hadden gespeeld hadden we wsl simpeler gewonnen.
7 maanden geleden
Het is in het belang van het Nederlands voetbal, maar als Ajax nog een paar puntjes pakt tegen Juve en Psv kampioen wordt dan is Ajax toch de klos het moet dan weer twee voorronde overleven.

Laatste nieuws
Tagcloud

ado beek blind eredivisie feyenoord fier gouden hag jong keijzer knicks koen liam lidus marcel marokko neres nets onzin oranje pele podcast promes renemar serie siem spelbos tadic thomas york