Transparent
Inloggen
Sluiten

Frenkie de Jong: 'Blij met de overwinning, maar zijn er nog lang niet'

31 maart 2019 19:05

In gesprek met Fox Sports gaf Frenkie de Jong aan dat de ploeg blij en opgelucht was na de zege tegen PSV. "Het zag er niet naar uit na die rode kaart en de gelijkmaker. Gelukkig kregen we een penalty", aldus De Jong. "Volgens mij was het wel een strafschop, omdat hij zijn voet laat hangen. Je neemt daar als verdediger dan een groot risico. We zijn zeker blij met de overwinning, maar we zijn er nog lang niet."

Na de rode kaart en de gelijkmaker moest Ajax omschakelen. "Dat was wel even een teleurstelling. Toen hadden zij een fase waarin ze aandrongen voor de 1-2", zo gaf hij aan. "Gelukkig kregen wij toen die penalty vanuit het niets. Ik had vertrouwen in Dusan. Hij neemt ze altijd goed en dat deed hij nu ook."

De middenvelder was ook vrij tevreden met zijn eigen spel. "In de eerste helft heb ik redelijk goed gespeeld. In de tweede helft kwam ik weinig in het stuk voor, maar dat weet je als je een rode kaart krijgt", zei hij daarover. "Dan worden er andere dingen gevraagd. Ik ben vooral blij dat we als team gewonnen hebben."




Tags

jong aandrongen fox opgelucht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte berghuis bergwijn betrouwbaarheid bravo brobbey elsimao farioli gorter hag hato henderson hlynsson kiki lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja