Transparent
Inloggen
Sluiten

Donny van de Beek: 'We hebben iets recht te zetten tegen PSV'

30 maart 2019 09:19

In gesprek met het Algemeen Dagblad geeft Donny van de Beek aan dat Ajax moet winnen van PSV in de strijd om de landstitel. "Anders is het wel zo'n beetje klaar. Al kun je nooit zeggen dat het helemaal over is", aldus Van de Beek. "Als we wél winnen, krijgt de strijd weer een heel andere dimensie. Dan is het twee punten en staat PSV ook weer vol onder druk met nog zeven wedstrijden te gaan."

Ajax zou woensdagavond dan bovenaan in de competitie kunnen staan. "Ja, als we van PSV en FC Emmen winnen", zo geeft hij aan. "Maar hoho, laten we alsjeblieft niet verder kijken dan morgen. We moeten de druk er vol op houden. Dat is onze taak."

De uitwedstrijd tegen PSV speelt ook een rol binnen de ploeg. "We hebben iets recht te zetten tegen PSV", zegt hij daarover. "Vandaag zullen we vast wat beelden terugzien van de vorige wedstrijd in Eindhoven, die we met 3-0 verloren. Dat is goed. Maar als topsporter moet je dat eigenlijk niet eens nodig hebben. Dat gevoel is er sowieso wel. Ik begon toen op de bank en kwam er bij 3-0 in. Daarna hebben we niets meer gecreëerd en speelden we een verloren wedstrijd."




Tags

beek dimensie emmen hoho landstitel terugzien topsporter

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal