Transparent
Inloggen
Sluiten

Dusan Tadic: 'We willen wraak voor de 3-0 nederlaag in Eindhoven'

30 maart 2019 09:01

Dusan Tadic geeft in gesprek met De Telegraaf aan dat de ploeg aast op revanche voor de pijnlijke nederlaag tegen PSV eerder dit seizoen. "We willen wraak voor de 3-0 nederlaag in Eindhoven. En hoewel PSV een sterk team heeft, willen we laten zien dat wij beter zijn", aldus Tadic. "PSV-Ajax was een van onze slechtste wedstrijden. We misten Matthijs de Ligt. Hij is in alle opzichten heel belangrijk voor ons, een uitstekende speler met de juiste instelling. Maar zijn afwezigheid mag geen excuus zijn. We opereerden niet als team en maakten veel fouten."

Volgens de Serviër heeft PSV in de titelstrijd wel een voordeel. "Zij spelen één wedstrijd per week, omdat ze zijn uitgeschakeld in de Champions League en de beker. Dat is in de kampioensstrijd zeker een groot voordeel", zo geeft hij aan. "Zij kunnen zich volledig op de Eredivisie kunnen focussen en wij onze aandacht over drie competities moeten verdelen. Daardoor kan ons vizier vaak pas later op een competitieduel. Maar geloof me, PSV zal echt niet scherper zijn dan wij."

Indien Ajax weet te winnen, verhoogt het de druk op PSV weer flink. "Het is aan het einde van de competitie niet makkelijk als er iemand in je nek hijgt", zegt hij daarover. "Maar we hebben de titelstrijd niet in eigen hand. Het enige dat we wél in eigen hand hebben, is de winst op PSV. Dus dat is nu het enige dat telt."




Tags

tadic wraak titelstrijd eredivisie excuus hijgt kampioensstrijd opereerden revanche scherper telegraaf vizier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal