Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Wij zijn beter dan PSV. Zondag pakken we ze'

29 maart 2019 19:30

In gesprek met Ajax TV geeft André Onana aan er van overtuigd te zijn dat Ajax zondag gaat winnen van PSV. "Het is een goed team. Dat hebben ze laten zien. Ze spelen goed en winnen op hun eigen manier, maar wij zijn beter", aldus Onana. "We gaan er alles aan doen om dat in Amsterdam te laten zien. We gaan goed spelen en winnen."

Gezien het verschil op de ranglijst is een overwinning noodzakelijk. "Vijf punten is een groot gat, maar wij zijn in staat om terug te komen. Dat hebben we vaker gedaan", zo geeft hij aan. "Een paar weken geleden stonden we bijna eerste als we hadden gewonnen. Maar het is voetbal. Het blijft onvoorspelbaar. Als we die wedstrijd winnen, zetten we veel druk op PSV en daarna moeten wij alles winnen en hopen dat zij punten verliezen."

De doelman is de wedstrijd in Eindhoven van eerder dit seizoen nog niet vergeten. "Als je weet dat je een plek achter zo'n tegenstander staat, kun je alleen maar hopen dat de return snel komt", zegt hij daarover. "Godzijdank is het nu zover en kunnen we laten zien dat we beter zijn dan hen. Dan staan we nog niet op één, maar dat is wel een mentale klap."

"Ze hebben zwakke punten die ik hier niet ga noemen uit professioneel oogpunt. Als ik het hier zeg, gaan ze die dingen verbeteren. Ze hebben sterke en zwakke punten, zoals ieder team, en wij moeten zorgen dat we daar goed op inspelen", aldus Onana. "Een van hun sterke punten is de standaardsituatie. Luuk de Jong kan goed koppen en ze hebben veel zwakke punten. We kijken vol ongeduld uit naar de wedstrijd. Zeker na de uitslag van de vorige wedstijd tegen hen. Voor ons is dit een kans op revanche. Over een paar dagen zijn ze er en dat is onze kans. Dan pakken we ze."




Tags

onana godzijdank jong ongeduld onvoorspelbaar oogpunt revanche standaardsituatie wedstijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal