Transparent
Inloggen
Sluiten

André Onana: 'Ik wilde een transfer maken'

29 maart 2019 08:33 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

André Onana: "Ik wilde een transfer maken"; image source: Pro Shots

In gesprek met De Telegraaf bekent André Onana dat hij komende zomer een transfer wilde gaan maken. "Marc Overmars gaf lang geleden al aan dat hij wilde dat ik bleef. En daarna hebben we veel gesprekken gevoerd, maar pas in Madrid begon ik te twijfelen", aldus Onana.

Samuel Eto'o speelde ook een belangrijke rol bij de beslissing om bij Ajax te blijven. "Hij vond het verstandiger als ik nog een jaar bij Ajax zou blijven. Hij is een belangrijk adviseur", zo geeft hij aan. "Eto’o zei ook dat het misschien te vroeg is om te gaan. Ook met het oog op het nationale elftal, waar ik nu eerste keeper ben, is het belangrijk dat ik veel speel. Bij een nieuwe club moet je dat altijd maar weer afwachten."

De onderhandelingen over het nieuwe contract waren snel afgerond. "Ik ben nog niet klaar bij Ajax, wil prijzen winnen en kampioen worden", zegt hij daarover. "De club heeft mij veel gegeven en dat wil ik terugbetalen."

De doelman heeft er vertrouwen in dat Ajax ook komend seizoen over een goed elftal zal beschikken. Ook al dreigen veel spelers te vertrekken. "Ik kon ook weg, maar besloot te blijven. Dat moet iedereen voor zich bepalen", aldus Onana. Het streelt me wel dat er veel en grote clubs interesse hadden."




Tags

onana eto bekent dreigen madrid overmars samuel streelt telegraaf verstandiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Er bekruipt mij een gevoel dat Raiola niet zijn zaakwaarnemer is.
Jammer voor Kluivertje dat Eto'o zijn adviseur niet was.
+3/-0

 
5 jaar geleden
Justin Kluivert had een prima adviseur, zijn vader. Alleen jammer dat hij daar niet naar luisterde en naar zijn andere adviseur luisterde, zijn moeder. En naar zijn andere adviseur, raiola, die opeens een hoop geld zag voor zichzelf.
+5/-1

 
5 jaar geleden
Klopt hij nam het advies van zijn moeder aan
+2/-1


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa steijn sutalo tahirovic taylor vos wijndal