Transparent
Inloggen
Sluiten

David Neres: 'Ik was bijzonder nerveus toen ik in het veld kwam'

28 maart 2019 08:12 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

David Neres: "Ik was bijzonder nerveus toen ik in het veld kwam"; image source: Pro Shots

David Neres geeft in gesprek met De Telegraaf aan genoten te hebben van zijn debuut voor Brazilië. "Ik heb na mijn debuut twee shirts mee naar huis genomen. Een voor mijn peetoom en een voor papa", aldus Neres. "Ik denk dat ik mijn vader hiermee geen groter plezier kan doen, dit is wat hij zich al zijn hele leven wenst. Dit is een speciaal shirt dat hij de rest van zijn leven zal koesteren."

De aanvaller was wel gespannen. "Ik was bijzonder nerveus toen ik in het veld kwam. Dat is logisch. Nadat ik een paar minuten binnen de lijnen stond, viel alles van me af en kwam ik steeds beter in de wedstrijd", zo geeft hij aan. "Bij mijn assist stond ik oog-in-oog met de keeper, maar speelde ik de bal toch breed op Jesus. Daarmee gaf ik hem de kans om te scoren."




Tags

neres papa peetoom telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
David, wat fijn te horen dat je je vader en Peetoom blij wil maken met een shirt. Dit zegt veel over je persoonlijkheid. Je bent voor mij nu nog een grotere held.
+3/-0

5 jaar geleden
Topvoetballer.echt proberen te behouden!!
Er hangt echt zo een sfeertje bij Ajax.dat het Ajax wel uitkomt als hij weggaat, ik begrijp er niets van!
+2/-0

5 jaar geleden
Bij zijn aankoop voorspelde ik hier al dat Ajax heel veel plezier zou gaan beleven aan deze sympathieke kanjer. Helaas ziet het er naar uit dat het plezier voor de portemonnee is. Tante Erika ziet het ondanks het waanzinnig hoge rendement van hem niet zitten in deze speler. Wij zijn dus blijkbaar blind en de cijfers qua goals en assists kloppen wel maar onze supertrainer wil deze cijfers niet. Hij weet het beter. Het succes van Ajax dit jaar is dan ook niet zijn succes maar het succes van Marc die meerdere briljantjes voor relatief weinig geld gekocht heeft. De trainer zou weg moeten en Neres zou moeten blijven. Half miljoen of iets meer er bij per jaar en dat kan. Oh ja, de trainer wil hem niet. Het ga je goed David. Bom sorte.
+1/-0

 
5 jaar geleden
Dat Neres een klasbak is, weet ook de trainer wel hoor maar soms past Neres niet in het sijsteem en dan moet hij even op de bank plaats nemen. Nogmaals de trainer laat hem voetballen op een plaats met het meeste rendement, als de trainer vandaag nog zou opstappen dan nog is Neres niet te behouden.
+1/-0

5 jaar geleden
Neres duidelijk behouden. Klasbak! Opwaardering geven. En de hele selectie weet nu, dat Onana, Tadic, Mazraoui, Overmars, Huntelaar sowieso gaan blijven. Hoe mooi als Hakim en Neres ook nog een jaar blijven. Hakim is eigenlijk de enige nu die ik gun om naar het buitenland te gaan. Maar als hij nog een jaar blijft. Heerlijk.
+1/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos