Transparent
Inloggen
Sluiten

'David Neres transferprioriteit van AC Milan'

27 maart 2019 14:28 - Globo Esporte
Foto: Pro Shots

"David Neres transferprioriteit van AC Milan"; image source: Pro Shots

David Neres staat bovenaan het wensenlijstje van AC Milan. Dat weet het Braziliaanse UOL Esporte te melden. Technisch directeur Leonardo probeert sinds december al om Neres te overtuigen komende zomer richting Italië te vertrekken. De vleugelaanvaller zou van Ajax de toezegging hebben dat hij na dit seizoen mag vertrekken.

AC Milan zou 50 miljoen euro willen betalen voor Neres. Meerdere clubs, waaronder AS Roma en Borussia Dortmund, hebben ook belangstelling voor de Braziliaan.

Meer op Globo Esporte




Tags

neres milan transferprioriteit braziliaan dortmund esporte leonardo roma toezegging uol wensenlijstje

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


5 jaar geleden
Jammer. Wel een mooi bedrag. Kluivert terug halen.
+1/-1

5 jaar geleden
Dus volgend jaar Schelpen Kristensen veltman Magallan Blind Schöne labyad Eiting Lang Tadic Dolberg.
+1/-1

 
5 jaar geleden
Je doet net alsof je dat niet had verwacht
+2/-0

 
5 jaar geleden
Nee, we hebben versterking nodig en voor elke speler die vertrekt moet vervanging gehaald worden. Daarnaast zou ik ook nog extra versterking halen. Een Tadic, Blind aankoop. We moeten juist sterker worden, niet slechter. Er is geld zat. We kunnen de besten bij PSV en Feyenoord halen als we willen. Robben. Ik zou alles doen om hem te halen. Suarez, Vertonghen, Alderweireld. Moise Kean, weet ik veel. Ik neem aan dat mensen die fulltime scout zijn het wel weten. We hebben meer aanzien dan ooit, sinds 1996. Courtois hoopt zelfs dat we de CL winnen. Juist nu, moet een slag geslaan worden. Maar eerst nog ver komen in de CL! Als we Juventus verslaan, dan kunnen we hem winnen! En A.s. zondag PSV pakken en de beker winnen. Alles op alles. Elke wedstrijd is een finale. Alles moet gewonnen worden.
+1/-0

5 jaar geleden
Sinds zijn komst naar Ajax de speler in de eredivisie met het hoogste rendement qua goals/assists. Mag weg van ten Hag want zijn rendement is niet hoog genoeg waren zijn letterlijke woorden. Daarom wil hij ook weg want ook hij weet inmiddels dat de trainer niet helemaal spoort. Vandaar ook de gekke bekken van Ziyech achter de rug van de trainer. De trainer wordt niet serieus genomen door de selectie. Ik vrees voor een echte leegloop.Hopelijk weet Marc met wat extra centen voor een paar spelers nog een paar toppers binnenboord te houden want de trainer kan praten wat hij wil met de spelers maar die nemen hem niet meer serieus.
+1/-1

5 jaar geleden
Kluivert zeker niet terug halen die huigelaar. Nerres 60 miljoen minimaal
+6/-0

 
5 jaar geleden
Kluivert niet terug halen. Wel Suarez, Vertonghen, Alderweireld, Robben. Arjen Robben halen zou toch zo mooi zijn! Puur voor de grote wedstrijden. Heerlijk.
+2/-0

5 jaar geleden
Niet laten gaan. Verbeterd contract aanbieden. Overmars en Ten Hag hebben echt wijsheid nodig, wie wel laten gaan en wie niet. En wat worden de vervangers. We gaan dit mooie elftal niet in de verkoop zetten. Wat denkt iedereen wel?
Zulke hoge bedragen vragen dat men nog wel drie keer nadenkt. Iedereen wil onze spelers. Bizar. Bijna identiek als in 1995.
+3/-0

5 jaar geleden
Gewoon afwachten. Neres is een speler die bij de absolute top kan slagen. Milan vind ik onder zijn niveau.
+1/-0

5 jaar geleden
Neres heeft een half uur gespeeld en hop daar gaan we weer. Alle spelers zijn top vandaag, en het is maar te hopen dat het een Zondag tegen PSV ook zo is.
Ajax mijn club is een speelbal geworden van speculanten waar het geld de boventoon voert, en net als bij de politiek staan de trouwe Ajax fans buitenspel.
+1/-0

5 jaar geleden
Voor o.a. Neres is Ajax een springplank naar de grote clubs in Europa. Daar valt Milan al jaren niet meer onder. Inter en AC zijn middelmaat in Italië en eerder een degradatie vergeleken met Ajax. Zal er waarschijnlijk alleen financieel beter van worden maar is dan ook meteen einde interland carrière. Gewoon ook Neres, net als Nico en André, een sterk verbeterd contract aanbieden.
+2/-0

5 jaar geleden
Neres laten gaan ?
NO WAY
Hij heeft kwaliteiten die niemand bij Ajax heeft of durft te laten zien.
Hij heeft oog voor zijn medespelers, heeft meerdere individuele acties in huis, speelt doelgericht, geeft assists, maakt veel doelpunten gezien zijn positie, kan een tegenstander uitspelen en krikt het niveau van het aanvalsspel omhoog. Neres behoort bij de top 5 van spelers die het meest waardevol voor het team zijn.
+4/-0


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos