Transparent
Inloggen
Sluiten

'Ajax meldt zich officieel voor Kik Pierie'

27 maart 2019 08:16 - De Telegraaf
Foto: Pro Shots

"Ajax meldt zich officieel voor Kik Pierie"; image source: Pro Shots

De Telegraaf weet te melden dat Ajax zich officieel bij sc Heerenveen heeft gemeld voor Kik Pierie. De club wil de 18-jarige verdediger graag overnemen en is bereid om Dennis Johnsen te betrekken in de deal. Johnsen speelt momenteel op huurbasis al voor de Friezen.

Pierie wordt al langer gelinkt aan een overstap naar Ajax. Zo was hij op uitnodiging van de clubleiding al bij de thuiswedstrijd tegen Real Madrid. De jeugdinternational heeft nog een contract tot 2020 in Friesland.


Discussieer mee op de forums


Tags

pierie kik johnsen betrekken clubleiding friesland heerenveen jeugdinternational madrid real uitnodiging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


7 maanden geleden
Ik weet het niet met hem. Valt m.i niet echt op. Schuurs/Mangalan/Kristensen/Orejula/Wobber, het is lastig zoeken naar een goede verdediger. Nico en Sanchez zijn daar in tegen wel toppers
7 maanden geleden
Maakt ons nu zeker niet beter. Wellicht in de toekomst.
7 maanden geleden
Dus we krijgen een centrum met Pierie en Perr.
7 maanden geleden (gewijzigd)
Het is goed om met Blind, Magallán, Schuurs, Pierie en eventueel Veltman voldoende mogelijkheden te hebben om hét centrale verdedigingsduo van volgend seizoen te vormen. Uit deze 4 of 5 moet je straks echt wel een voldoende sterke selectie kunnen maken. Laat ze maar de concurrentie met elkaar aangaan in de voorbereiding.
7 maanden geleden
Alles beter als veltman. Sinkgrave en kristussen
7 maanden geleden
Overmars is weer begonnen, zit ook achter die keeper van Emmen aan. Denk dat onze portugese stand-in voor Onana weer terug kan, andere kant die heeft wel z’n lengte mee. Heeft die ooit gespeeld, of mag ie in Jong Ajax ook niet mee doen ?
 
7 maanden geleden
Ik hoop niet dat Scherpen komt.
Hij is jong en lang maar daar is alles mee gezegd.
Hij is bedroevend slecht.

Laatste nieuws
Tagcloud

alvarez basten blind brom chelsea dest eiting fier gravenberch hag huntelaar jong keijzer keizer knicks koen neres nets nietzsche nix onana onzin potter promes renemar rkc staafincident stengs tadic ziyech